Copy

Lieve vrienden!

Wat is de kern van jouw roeping? Je levensboodschap? Weet je dat voor jezelf? Wat is jouw ‘brand’ of merk? Het is het verhaal wat God met je schrijft door je leven heen.

Elk leven vertelt een verhaal. Het hangt af van de keuzes die je maakt. Als Jezus Heer is over je leven, dan wordt jouw geschiedenis Zijn verhaal. Als je je laat leiden door de Heilige Geest, dan krijg je een geweldig verhaal, ook al gaat het door hoogte- en dieptepunten heen. Bedenk dan nog eens waarom je hier op aarde bent.

Hoe kun je dat ontdekken?:

  • Je levensboodschap heeft te maken met iets wat je na aan het hart ligt.
  • Je levensboodschap maakt volledig gebruik van jouw gewone en bijzondere gaven.
  • Je levensboodschap is een duidelijk thema dat door je hele leven loopt.
  • Jouw verhaal eindigt niet maar heeft blijvend effect tot in de eeuwigheid.

Nadat het Pinksteren werd in mijn leven, kan ik wel zeggen dat de Heilige Geest mij heeft geleid. Daarbij ontdek ik hoeGod mijn verleden en heden weer gebruikt om in de toekomst een groter verhaal te schrijven. Daarom ben ik vol verwachting. Niet omdat alles groots en meeslepend moet zijn, maar omdat ik de grootst mogelijke vrucht verlang voor het Koninkrijk van God en om Hem te eren. Laat je inspireren door onze nieuwsbrief.

God zegene jou!

Facebook
YouTube THERE IS MORE
Website evangelisch Werkverband
Instagram
Klik hieronder op de nieuwsbrief items die u graag wilt lezen

Ontdek wat vrijgevigheid met je doet
Niemand is van nature een gever. We zijn allemaal geboren als nemers. God is echter een gever en vrijgeviger dan jij je kunt voorstellen. Het principe van God is: wie geeft, die gaat ontvangen. Anders gezegd: een vrijgevig hart zegent Hij vanuit Zijn overvloedig gevend hart.

Onze vraag aan jullie is om te zaaien in onze bediening als beweging van geestelijke vernieuwing van de kerk in Nederland. Juist nu hebben we jou nodig om te oogsten wat God heeft laten groeien en daar zijn veel medewerkers en middelen voor nodig. Help jij ons?

Het gaat ons niet om de vraag: “Wat kun je missen,” maar “Wat wil je geven?” Alles wat jij geeft wordt ingezet om mensen aangeraakt te zien worden door God en van hen een discipel te maken die Jezus echt wil volgen. We stoppen het niet in kerken of gebouwen, maar gaan zelf de velden door die wit zijn om te oogsten. Dat gaat altijd om ontmoetingen waarin we Gods leiding zoeken in gebed, in spreken en adviseren en in de demonstratie van Gods koninkrijk, wat een koninkrijk is van kracht.

Zaai en oogst mee en geef meer dan je gewend bent! In het vertrouwen dat God het zal zegenen.

Ja, ik wil graag geven

Speciaal onder uw aandacht

Social Media Evangelisch Werkverband
Facebook
Twitter
Link
Website
YouTube
Copyright © 2021 Evangelisch Werkverband, All rights reserved.


Wenst u aanpassingen te doen aan uw e-mail instellingen van deze nieuwsbrief?
U kunt voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze lijst.