Copy

Beste EW vriend(in),

We hopen dat je genoten hebt en nog geniet van deze heerlijke (warme) zomer. Vakantie is altijd een goed bezinningsmoment en geeft ruimte en energie om weer een nieuw (kerkelijk) seizoen in te gaan. Wij zijn deze zomer volop aan het werk gebleven onder andere vanwege de lancering van ons nieuwste GGG materiaal.
We zien dat veel kerken en mensen het materiaal inmiddels besteld hebben. Echter zien we ook dat kerken worstelen met de effecten van de corona-periode en de uitval van kringen. Een nieuw kerkelijk jaar is ook een goed moment om weer nieuwe kringen te starten. Misschien is het op jou van toepassing om weer een groep te starten of je aan te sluiten bij een groep. Saamhorigheid en verbinding vind je het sterkst in kleine groepen waarbij de persoonlijke relatie enorm helpend is als het gaat om geloofsvernieuwing.


Het thema van het nieuwe gespreksboekje is: ‘Leef je geloof! - Brief van Jakobus, broer van Jezus’. Het wordt weer, oud en vertrouwd, in boekvorm uitgegeven en vooralsnog niet in PDF formaat. Het is geschreven door ds. Pieter Both, Mw. Jeltje Elzinga, ds. Jake Schimmel en ds. Peter Smilde.

Lees hieronder alle informatie en hoe u het materiaal aan kunt schaffen. 

Gods zegen, 

Facebook
YouTube THERE IS MORE
Website evangelisch Werkverband
Instagram
Wist je dat Jezus broers had? En dat zijn oudste broer Jakobus heet? En wist je dat deze Jakobus een brief heeft geschreven die in het Nieuwe Testament terechtgekomen is? De brief is niet zo bekend, maar wel erg inspirerend. En vooral praktisch. Je vindt daarin geen dogmatische verhandelingen, maar allerlei concrete adviezen hoe je Jezus kunt navolgen. De brief wordt wel .... Lees meer
   Wenst u gelijk het boekje te bestellen dan kan dat door op onderstaande knop te drukken.
Klik hier om het materiaal te bestellen

Als kerk of gemeente is het mogelijk om grotere aantallen af te nemen met kortingen.

Actie:
20 halen = 2 gratis exemplaren + Gratis verzending
30 halen = 3 gratis exemplaren + Gratis verzending
40 halen = 4 gratis exemplaren + Gratis verzending
50 halen = 5 gratis exemplaren + Gratis verzending

Wanneer u in onze webshop deze aantallen besteld zal dit automatisch verrekend worden.

Mocht u grotere oplages wensen dan bespreken we graag de mogelijkheden. Dit kunt u doen door contact op te nemen via Info@ewv.nl.

Klik hier voor meer informatie over het GGG 2022 boekje
Social Media Evangelisch Werkverband
Facebook
Twitter
Link
Website
YouTube
Copyright © 2022 Evangelisch Werkverband, All rights reserved.


Wenst u aanpassingen te doen aan uw e-mail instellingen van deze nieuwsbrief?
U kunt voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze lijst.