Copy

Lieve lezers!

Als er iets is wat de afgelopen twee jaar ons leren, dan is het wel dat we de dingen anders moeten doen dan in het verleden. De kerk in Nederland is creatief en flexibel, maar ook kwetsbaar. We hebben gezien dat velen meer tot de kern van het geestelijk leven worden teruggebracht. Anderen, zeker ook waar het de plaatselijke kerk betrof, vervreemden of haken af.

Tegelijkertijd zien we een mooie ontwikkeling: Meer christenen voelen aan dat het erop aankomt en gaan meer bidden en luisteren naar Gods stem. Nemen deel aan discipelschapstrajecten zoals onder meer onze eigen LIFE-scholen. In ontmoetingen zien we vele wonderlijke genezingen, bevrijdingen en evangelisatie. De wind steekt op en de Heilige Geest zal een machtig werk doen in ons land, zowel op het platteland als in de steden. De manier waarop we met jou verbonden zijn zal wellicht kleinschaliger zijn en soms ook digitaal. Maar we blijven jou en hen die leidinggeven aanvuren en bemoedigen om Christus te volgen!

God zegene jou!

 

Facebook
YouTube THERE IS MORE
Website evangelisch Werkverband
Instagram
Klik hieronder op de nieuwsbrief items die u graag wilt lezen
Als Evangelisch Werkverband bieden wij verschillende vormen van kerkelijke toerusting aan. In september gaven we hier speciaal aandacht aan in een nieuwsbrief special. Mocht u deze gemist hebben klik dan op bovenstaande banner dan komt u op een pagina uit waar alles terug te vinden is rondom de cursussen die wij geven.

Speciaal onder uw aandacht

Social Media Evangelisch Werkverband
Facebook
Twitter
Link
Website
YouTube
Copyright © 2021 Evangelisch Werkverband, All rights reserved.


Wenst u aanpassingen te doen aan uw e-mail instellingen van deze nieuwsbrief?
U kunt voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze lijst.