Copy

Beste EW vriend(in),

Vandaag ontvang je een speciale GGG e-mail met daarin de laatste informatie over het nieuwe gespreksmateriaal wat beschikbaar is en de Gemeente Groei groependag aanstaande zaterdag.

Hartelijke groet,
Hans Maat,


 

Wilt u de GGG dag live mee maken?

Naast de livestream is het voor een kleine groep mogelijk om in Harderwijk aanwezig te zijn tijdens de GGG dag. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Mocht u het fijn vinden om weer samen te komen en geïnspireerd te raken dan bent u van harte welkom. We hebben aan de COVID maatregelen gedacht waardoor een speciale route door het gebouw is uitgestippeld. U bent dus van harte welkom! De inloop is vanaf half tien. rond half één sluiten we af. 

Wilt u er bij zijn klik dan op de knop: aanmelden en volg het aanmeld proces.
Aanmelden

 
Durf Daniël te zijn, Jezus navolgen buiten je christelijke bubbel
Onder deze uitdagende titel verscheen voor het komende seizoen het nieuwe Gemeente Groei Groep gespreksmateriaal, geschikt voor (kleine) groepen en kringen. Hoe heeft Daniël zich staande gehouden middenin een samenleving vol afgoderij en weerzinwekkende praktijken? Daniél sloot zich niet op in zijn eigen wereld  en trok zich niet terug in zijn eigen bubbel van geloofsgenoten. 
In dit nieuwe gespreksboek daagt de schrijversgroep je uit om Jezus te volgen. Ze behandelen de principes waar je uit leeft en die niet onderhandelbaar zijn en nemen je mee door het boek Daniël, inclusief zijn visioenen over de eindtijd.


U kunt het nieuwste materiaal bestellen via onze webshop. Bent u nieuwsgierig naar de inhoud? We hebben in de webshop ook een deel van het boekje als inkijkmateriaal klaar staan.
Naar de webshop

Heeft u uw bijbelkring al uitgenodigd? GGG dag gaat ook digitaal!

Als aftrap van het nieuwe seizoen is het een enorme kans om samen met uw bijbelkring live mee te kijken de GGG dag. Mocht u het prettig vinden om eventueel aanwezig te zijn dan is dat ook nog mogelijk. (zie eerder in deze nieuwsbrief).

Hierbij alle gegevens voor a.s. zaterdag

 
Datum: 5 september
Tijd: Live vanaf 09.30 uur, start 10.00 tot 12.30 uur
Kanalen:
 

 

Help mee met onze GGG enquete in slechts 1 minuut

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen en uw feedback. Help ons in slechts 1 minuut aan waardevolle informatie.
Naar de enquete

 

Speciaal onder uw aandacht

Social Media Evangelisch Werkverband
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Evangelisch Werkverband, All rights reserved.


Wenst u aanpassingen te doen aan uw e-mail instellingen van deze nieuwsbrief?
U kunt voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp