Copy
Open de Koepel. We doen het gewoon. Laatste nieuws!
Bekijk dit bericht in je browser

Goedemiddag <<First Name>>,

We ontvingen een mooie, positieve boodschap uit het college van burgemeester en wethouders! Wethouder Van Spijk stelt de gemeenteraad in een brief voor om de koepel van het Rijk te kopen en zonder risico door te verkopen aan stichting Panopticon, om University College Haarlem op het koepelterrein te vestigen. In het artikel van het Haarlems Dagblad van vandaag vind je de samenvatting. 
We zijn ongelooflijk blij dat de gemeente een duidelijke keuze wil maken. Dit zorgt voor snelheid en een hoge kwaliteit. Gelukkig wil het Rijk meewerken aan de vestiging van University College Haarlem. Dat heeft een enorme toegevoegde waarde voor onze stad. We willen graag, in overleg met de stad en natuurlijk het Rijk, dit monumentale, bijzondere stukje stad een nieuwe toekomst geven. 

Nu is de gemeenteraad aan zet om de koepel echt te openen voor University College Haarlem en alle andere functies. De ruimten voor startups, het hotel, het restaurant, de terrassen, het auditorium, cultuur. Maar ook de autovrije, ontspannen openbare ruimte! 

We houden je graag op de hoogte van de voortgang. 

Hartelijke groet, 
Namens Stichting Panopticon
Jacqueline van de Sande, voorzitter
Open de Koepel. We doen het gewoon.
Met de stad. De buurt. Het onderwijs. Cultureel Haarlem. Het kan.
Copyright © 2016, Stichting Panopticon, Alle rechten voorbehouden.

Stuur email aan: info@opendekoepel.nl

Deze berichten anders ontvangen?
Pas hier je instellingen aan of schrijf je uit.