Copy
Open de Koepel voor University College Haarlem!
Bekijk dit bericht in je browser

Koepelcafé: 16 september 2016

De zomer is voorbij: tijd om even bij te praten! 
Op 14 juli jl. besloot de gemeenteraad ons de kans te geven de onze plannen nader uit te werken. Daar zijn we ongelooflijk blij mee. Dat betekent veel voor ons. Ook dat er in korte tijd véél werk moet worden verzet. Overleg over het lesprogramma, vervolgafspraken met de Universiteit van Amsterdam en Inholland. Uitwerking van de indeling op het terrein en restauratie van de koepel. We moeten uiteraard financiële zekerheden bieden. Terwijl er ook nog veel uit te zoeken is over de technische staat, inclusief de constructie en monumentale status. Het ziet er hoopvol uit maar eenvoudig is het niet. Kortom: tijd voor een goed gesprek en een glaasje tijdens het informele Koepelcafé op 16 september.

Deze keer zijn we te gast in de Heerenkamer van het mooie gebouw van Sociëteit de Vereeniging,
Zijlweg 1, Haarlem.
Je bent van harte welkom van 17.00 – 19.00 uur!

Meedoen of meedenken?

We werken inmiddels met vele partners samen. En er melden zich nog elke week nieuwe mensen en organisaties aan. Daar is ook ruimte voor. Want onze plannen houden niet alleen rekening met de universiteit
en studentenhuisvesting. We plannen ook een innovatie-centrum voor startups, horeca, een faculty hotel, oefenruimten voor muziek, ateliers, expositieruimte, terrassen, en mogelijk sport.
Iedereen die een goede bijdrage kan en wil leveren is natuurlijk welkom!

Blijf ons volgen
Op Facebook en Twitter (@Opendekoepel) houden wij je op de hoogte. Bekijk ook de site en laat je (nog eens) meenemen door de ideeën van Open de Koepel: www.opendekoepel.nl.

Samenwerking met:
Universiteit van Amsterdam, Inholland, HaarlemValley/Present Your Startup, De Bildung Academie, Teylers Museum, Frans Halsmuseum|De Hallen, Stichting Museum Enschedé.
 
Comité van Aanbeveling:
Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen: René van Rijckevorsel * Frans Hals Museum|De Hallen: Ann Demeester * Teylers Museum: Marjan Scharloo * IndustrieKring Haarlem: Eric Boonstra * Stedelijk Gymnasium Haarlem: Zoë Kwint
Open de Koepel. We doen het gewoon.
Met de stad. De buurt. Het onderwijs. Cultureel Haarlem. Het kan.
Copyright © 2016, Stichting Panopticon, Alle rechten voorbehouden. Illustratie: Arjan Karssen.

Stuur email aan: info@opendekoepel.nl

Deze berichten anders ontvangen?
Pas hier je instellingen aan of schrijf je uit.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Open de Koepel C.V. · Harmenjansweg 4 · info@opendekoepel.nl · Haarlem, Noord-Holland 2031WK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp