Copy
Ook Haarlem Valley in de Koepel!
Bekijk dit bericht in je browser

Beste <<First Name>>,

Ook Haarlem Valley in de Koepel! 

Met genoegen maken we de samenwerking met Haarlem Valley bekend! Dat betekent een stevige basis voor de startups in en rond de koepel. Valérie Vallenduuk, oprichter van Haarlem Valley en Haarlemmer van het Jaar: "Samenwerking met Open de Koepel is voor ons het langere termijn droomscenario. Dat is InnovationCentre Noord-Holland, een plek waar startups kunnen groeien. We kijken naar de ervaringen met InnovationQuarter in Zuid-Holland. Het initiatief Open de Koepel is een klasse apart. Daarom committeren wij ons graag aan de samenwerking."
Op het congres van Metropoolregio Amsterdam op 18 februari kondigde Valérie de
samenwerking aan.
Haarlem Valley werkt samen met StartUpAmsterdam en wil op termijn op vijf plekken in Noord-Holland startup events van de grond krijgen. Om uiteindelijk via een systematische aanpak kansrijke startups uit de hele provincie tot snelle groeiers van de Noord-Hollandse economie te maken. Voor meer informatie: kijk op www.haarlemvalley.nl of dit korte filmpje.

Een bijzonder University College

Open de Koepel gaat over een mooie, toegankelijke, kleinschalige multifunctionele invulling van het koepelterrein. University College Haarlem biedt plaats aan maximaal 600 Nederlandse en internationale studenten. Om een nieuwe hoger onderwijsinstelling te starten is een specifiek signatuur nodig. Voor ons residentiële college – minstens de helft van de studenten woont op het terrein - kiezen we in overleg met de Universiteit van Amsterdam en Inholland voor kunst & cultuur aan de ene kant en ondernemen/startups aan de andere kant. Ondersteund met functies als horeca, een auditorium en een boutique hotel betekent dit: een nieuw hart én een belangrijke impuls voor één van de oudste delen van Haarlem.
Open de Koepel. We doen het gewoon.
Met de stad. De buurt. Het onderwijs. Cultureel Haarlem. Het kan.
Copyright © 2016, Stichting Panopticon, Alle rechten voorbehouden.

Stuur email aan: info@opendekoepel.nl

Deze berichten anders ontvangen?
Pas hier je instellingen aan of schrijf je uit.