Copy
Presentatie Open de Koepel 30 november
Bekijk dit bericht in je browser

Beste <<First Name>>,

Stel, je krijgt de kans met de Koepel in Haarlem de geschiedenis te herschrijven. De binnenstad over het Spaarne te trekken. Een gastvrije entree van de stad te maken. We kunnen erover blijven dromen. Of het doen. 

Het kan. 

Stichting Panopticon is opgericht om het gebied rond de Koepel van Haarlem tot leven te brengen. In de gesprekken die we voeren, blijkt dat onze ideeën aanstekelijk zijn én realistisch. De komende maanden worden de plannen uitgewerkt, aangeboden en verrijkt met ideeën uit de stad. 

Exclusieve presentatie: u bent van harte welkom! 

Weten hoe wij de droom met de Koepel werkelijkheid willen maken? Op maandag 30 november organiseert Stichting Panopticon voor een select gezelschap in de Gehoorzaal van Teylers Museum een sneak preview van ‘Open de Koepel’. Op deze bijzondere locatie nemen Hans Adriaansens (oprichter/vm.dean van University College Middelburg en Utrecht) en de bekende architecten Thijs Asselbergs en André van Stigt u mee door de ideeën voor de Koepel. We hopen van harte dat u aanwezig bent. 

Datum: maandag 30 november
Tijdstip: 16.45 - 18.15 (inclusief soep & broodjes)
Locatie: Gehoorzaal Teylers Museum, Spaarne 16, Haarlem

Aanmelden voor de presentatie

Fijn wanneer u vooraf wilt aanmelden voor de exclusieve presentatie, zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Dit kan via info@opendekoepel.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met mij via 06 54780766 of stuur een e-mail via voornoemd mailadres.

Heel graag tot 30 november!

Hartelijke groet,

Namens Stichting Panopticon
Jacqueline van de Sande
voorzitter
Open de Koepel We doen het gewoon.
Met de stad. De buurt. Het onderwijs. Cultureel Haarlem. Het kan.
Copyright © 2015, Stichting Panopticon, Alle rechten voorbehouden.

Stuur email aan: info@opendekoepel.nl

Deze berichten anders ontvangen?
Pas hier je instellingen aan of schrijf je uit.