Copy
Bekijk dit bericht in je browser
We kunnen aan de slag
De koop is gesloten, we kunnen aan de slag. Daar zien we enorm naar uit. De komende tijd staat in het teken van het tijdelijk gebruik. En natuurlijk de afspraken met de Vrije Universiteit en de Open Universiteit. Die gesprekken zijn inmiddels met positief resultaat vervolgd. De overdracht van de koepel vindt ergens de komende weken plaats.
Veel belangstelling
Er is veel belangstelling voor ‘iets’ in de koepel. Fotografen willen graag naar binnen. Sportorganisaties, muziek, kunstenaars. Ongelooflijk leuk. Tegelijkertijd moeten we het wel ‘even’ in goede banen leiden. Het lijkt erop dat vooral de Veste geschikt is voor tijdelijk gebruik. En de koepel voor een incidenteel evenement. We geven voorrang aan initiatieven die te maken hebben met de toekomstige bestemming: onderwijs, kunst en cultuur, startups. Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje aan info@opendekoepel.nl.
Nieuwsgierig?
Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de achtergronden van onze plannen. Daarom hebben we een nieuwe pagina gemaakt op onze website met veelgestelde vragen.
Blijf ons volgen
Op Facebook en Twitter (@Opendekoepel) houden wij je op de hoogte. Bekijk ook de site en laat je (nog eens) meenemen door de ideeën van Open de Koepel.


Open de Koepel. We doen het gewoon.
Met de stad. De buurt. Het onderwijs. Cultureel Haarlem. Het kan.
Copyright © 2017, Stichting Panopticon, Alle rechten voorbehouden.

Stuur email aan: info@opendekoepel.nl

Deze berichten anders ontvangen?
Pas hier je instellingen aan of schrijf je uit.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Panopticon · Staten Bolwerk · Haarlem, Nh 2011MK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp