Copy
Vis denne e-mail i din browser
27. januar 2017
Velkommen til hjemmekamp i 888ligaen mod SønderjyskE torsdag d. 9. februar kl. 20.30 i Thy Hallerne.
Så går det løs igen. Efter en kæmpe skuffelse med det danske landshold til VM i Frankrig, bliver det dejligt endelig igen at kunne opleve håndbold fra den allerøverste hylde i vores egne haller i Thy og på Mors.

Efter en forrygende afslutning på 2016, hvor vi i december måned spillede 5 kampe og fik imponerende 9 point, er vi nu endelig klar med tophåndbold igen. En flot, flot placering som nr. 8 i Ligaen betyder at vi p.t. er slutspilsdeltagere inden de sidste nervepirrende kampe i årets 888liga.

Året 2017 første modstander kommer fra SønderjyskE, der akkurat ligesom os har opnået 16 point i turneringen og kun på grund af dårligere målscore ligger lige på den anden side af slutspilspladserne på en 9. plads. Den omvendte kamp i SønderjyskE endte 28-28 efter Kasper Larsen reddede et straffekast efter tid, så en ualmindelig lige og jævnbyrdig modstander vi starter ud med torsdag aften i Thy Hallerne. TV 2 Sport transmitterer kampen direkte, så de har også fået øjnene op for, at der er et brag af en kamp i sigte her.

Kom ind og få bestilt billetter til kampen og vær med til at skabe en fantastisk kulisse om den spændende tv-kamp.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.
 
Program for hjemmekamp i Thy Hallerne torsdag den 9. februar 2017
  • Kl. 18.30: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 18.45: Dagens menu: Stegt hvidløgsmarineret svinekam med små rosmarinkartofler, skysauce, coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner. Pasta med bacon, grønkålspesto og syltede rødløg med tranebær.
  • Kl. 19.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 20.30: Kampen mod SønderjyskE starter
Billetsalg til kampen starter tirsdag d. 31. januar kl. 12.00.
Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er tirsdag d. 7. februar kl. 12.00
© 2017 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp
© 2017 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp