Copy
Vis denne e-mail i din browser
17. oktober 2016
 
Velkommen til hjemmekamp i 888ligaen mod HC Midtjylland lørdag d. 29. oktober kl. 15.00 i Thy Hallerne.
Desværre blev det til et nederlag i sidste hjemmekamp imod Skanderborg Håndbold fredag aften i Jyske Bank Mors Arena. Rammerne var ellers sat til et brag af en håndboldaften i Nykøbing Mors. 358 medlemmer af Erhvervsklubben var til spisning inden kampen og stemningen var meget forventningsfuld da hallen blev indtaget. I alt ca. 1.500 publikummer var mødt op til kampen mod Skanderborg Håndbold som ikke havde fået den resultatmæssige bedste start på 888ligaen med kun et point i de første fem kampe. Vores gode start med syv point gjorde os selvfølgelig til favoritter i kampen. Men Skanderborg Håndbold ville det anderledes og efter 60 minutters kamp var stillingen 20-27, så en klar og fortjent sejr til østjyderne, der var bedst på dagen.

Næste hjemmekamp gælder det HC Midtjylland lørdag eftermiddag i Thy Hallerne. En stærk modstander der lader til at ville det alvorligt i denne sæson med en placering på 3. pladsen i skrivende stund. Ikke mindst den nytilkomne norske landsholdsspiller Espen Lie Hansen gør det fantastisk godt for midtjyderne. Men holdet består af en flok erfarne Ligaspillere der bliver en vanskelig opgave for vores lokale helte. Men forhåbentlig kan vi finde de vanvittig flotte takter frem igen, som vi viste i de første fem kampe i turneringen i år. En ting er i hvert tilfælde sikkert - vi vil garanteret allesammen møde op igen og give den gas på lægterne, så vi kan hjælpe drengene på vej til endnu to point.
Kom ind og få bestilt billetter til kampen og vær med til at skabe en fantastisk kulisse om kampen.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.
 
Program for hjemmekamp i Thy Hallerne lørdag den 29. oktober 2016
  • Kl. 13.00: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 13.15: Dagens menu: Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og rødbedesalat
  • Kl. 14.15: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 15.00: Kampen mod HC Midtjylland starter
Billetsalg til kampen starter onsdag d. 19. oktober kl. 12.00.

Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller. Bemærk!!: Sidste tilmelding til spisning er torsdag d. 27. oktober kl. 12.00
© 2016 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp