Copy
Vis denne e-mail i din browser

24. november 2016

Velkommen til hjemmekampe i 888ligaen mod TM Tønder Håndbold onsdag d. 7. december kl. 18.30 i Jyske Bank Mors Arena og mod GOG Håndbold lørdag d. 10. december kl. 16.30 i Jyske Bank Mors Arena.

Efter en lang række af meget svære kampe mod topholdene i 888ligaen er de næste to hjemmekampe hhv. onsdag og lørdag om 14 dage kampe, hvor vi kommer til at møde hold fra den nedre ende af tabellen. Onsdag aften gælder det TM Tønder Håndbold der som ny-oprykker indtil nu har hentet fem point i deres første 11 kampe og ligger på en næstsidste plads i Ligaen. En kamp som skal give to point på kontoen til Mors-Thy Håndbold, der med en sejr kan få lidt luft til de nederste hold i rækken.

Lørdag eftermiddag gælder det så GOG Håndbold, der efter det sensationelle 18-måls nederlag til Mors-Thy Håndbold i første spillerunde, efterhånden er ved at få styr på tropperne igen og på nuværende tidspunkt har opnået 12 point og dermed lagt sig fem point foran os i stillingen. Men mon ikke at vi har det psykologiske overtag imod fynboerne og igen kan snuppe de 2 point?

En ualmindelig spændende december måned vi går i møde med masser af meget afgørende kampe på programmet. Spillerne og holdet har brug for al den opbakning de overhovedet kan tilkomme og masser af tilskuere i hallen med larm og ballade, er den bedste måde vi bakke op omkring Mors-Thy Håndbold. Lørdagens kamp mod GOG Håndbold efterfølges af en julefrokost, så altså ingen spisning før kampen, men derimod et brag af en julefrokost efter kampen. Festen fortsætter senere på Nightclub & Bar OSCAR på Havnen i Nykøbing Mors.

Kom ind og få bestilt billetter til kampene og vær med til at skabe en fantastisk kulisse om de vigtige kampe.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.
 
Program for hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena onsdag den 7. december 2016

  • Kl. 16.30: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 16.45: Dagens menu:  BBQ Marineret Skinke, flødekartofler, tomat salat, mixed salat, landbrød og smør.
  • Kl. 17.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 18.30: Kampen mod TM Tønder Håndbold starter

Program for hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena lørdag den 10. december 2016

  • Kl. 16.30: Kampen mod GOG Håndbold starter
  • Kl. 18.00: Dagens menu:  Stor julefrokost med alt dertil hørende

Underholdning i hallen hvor Cecilie og Mads synger for os under julefrokosten. Efterfølgende fortsætter festen på Nightclub & Bar OSCAR på Havnen i Nykøbing Mors, hvor der vil være musik og underholdning hele natten.

Billetsalg til kampen mod TM Tønder starter mandag d. 28. november kl. 12.00
Billetsalg til kampen mod GOG Håndbold starter onsdag d. 30. november kl. 12.00


Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmedding til spisning:
Ifm. kampen mod TM Tønder er mandag d. 5. december kl. 12.00
Ifm. kampen mod GOG Håndbold er torsdag d. 8. december kl. 12.00

© 2016 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp