Copy
Vis denne e-mail i din browser
Velkommen til første slutspilskamp i 888ligaen mod TTH Holstebro tirsdag d. 11. april kl. 18.30 i Jyske Bank Mors Arena.

Historisk 6. plads i ligaen.


En fuldstændig fantastisk præstation af Mors-Thy Håndbold. 26 kampe spillet i 888ligaen med 27 point på kontoen. Aldrig før er vi sluttet så højt oppe i tabellen, og for blot 2. gang i historien er vi klar til slutspilskampene om det Danske Mesterskab i Herrehåndbold.

Vi har alle sammen grund til at løfte hovederne og hæve hænderne over vores hoveder - intet mindre end en aldeles fremragende sæson, hvor vi for alvor har sat det nordvestjyske område på Danmarkskortet med den ene flotte præstation efter den anden. Masser af positiv omtale i alle medier og den ene tv-kamp efter den anden.

Heldigvis fortsætter kampene i den nærmeste fremtid med minimum 6 slutspilskampe. Vi er havnet i en meget stærk pulje med BSV, TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg HH som vi alle skal møde både hjemme og ude.

Første kamp i slutspillet er en hjemmekamp imod TTH Holstebro som sluttede på 3. pladsen i grundspillet. En stærk modstander der igen i år er en af favoritterne til at komme i en DM-finale, som de også var i sidste sæson. Men med en propfyldt hal i Jyske Bank Mors Arena og Bette Balkan helt oppe på de allerhøjeste klinger, tror vi selvfølgelig allesammen på to point og en kanonstart på slutspillet.

Vi har i Erhvervsklubben valgt, at der til de tre ekstra hjemmekampe i slutspillet også er mad og drikke som der plejer. Der vil jo helt naturligt være en ekstraudgift til disse arrangementer, og dermed færre penge vi kan overføre til Mors-Thy Håndbold. Derfor har vi åbnet op for en mulighed for, at de som ønsker det, kan betale for maden i booking-proceduren ved med et ekstra klik at betale kr. 200,- pr. billet. Der skal selvfølgelig lyde en kæmpestor tak til alle medlemmer, der vil støtte ekstra op om klubben med denne betaling.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.
 
Program for hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena tirsdag den 11. april 2017
  • Kl. 16.30: Dørene til VIP Loungen åbnesKl.
  • 16.45: Dagens menu:  Biksemad med rødbeder, rugbrød, eng. sovs og ketchup.
  • Kl. 17.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 18.30: Kampen mod TTH Holstebro starter
Billetsalg til kampen starter fredag d. 31. marts kl. 12.00

Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er søndag d. 9. april kl. 12.00.
© 2017 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp