Copy
Vis denne e-mail i din browser
8. februar 2017
Velkommen til hjemmekamp i 888-ligaen mod Bjerringbro-Silkeborg onsdag d. 22. februar kl. 20.30 i Jyske Bank Mors Arena
Næste hjemmekamp gælder de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg. En stor mundfuld mod et meget stærkt mandskab der igen i år vel må betegnes som en af de allerstørste favoritter til DM guldet.

Også denne hjemmekamp transmitteres direkte på TV2 Sport, og det er jo bare helt fantastisk at tv ”endelig” også har fået øje på vores del af Danmark. Lad os så vise Danmark, at vi mener det alvorligt og kan give alle hold kamp til stregen, når de kommer indenfor på vores hjemmebane. 

Bette Balkan skal fylde hallen med larm og godt humør.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.
 
Program for hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena onsdag den 22. februar 2017
  • Kl. 18.30: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 18.45: Dagens menu: Krydret kyllingebryst, små stegte kartofler, bearnaisesauce, hvedekernesalat med semidried tomater, serveres med pesto. Pastasalat med grillet peberfrugt, bønnemix og feta. Serveres med hjemmerørt hytteost, landbrød og smør.
  • Kl. 19.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 20.30: Kampen mod Bjerringbro-Silkeborg starter
Billetsalg til kampen starter fredag d. 10. februar kl. 10.00
Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er mandag d. 20. februar kl. 12.00
© 2017 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp