Copy
Vis denne e-mail i din browser
Husk at billetsalget til kampen mod GOG Håndbold lørdag d. 10. december starter i dag kl. 12.00!

Lørdag d. 10. december gælder det GOG Håndbold, der efter det sensationelle 18-måls nederlag til Mors-Thy Håndbold i første spillerunde, efterhånden er ved at få styr på tropperne igen og på nuværende tidspunkt har opnået 12 point og dermed lagt sig fem point foran os i stillingen. Men mon ikke at vi har det psykologiske overtag imod fynboerne og igen kan snuppe de 2 point?
Kampen mod GOG Håndbold efterfølges af en julefrokost, så altså ingen spisning før kampen, men derimod et brag af en julefrokost efter kampen. Festen fortsætter senere på Nightclub & Bar OSCAR på Havnen i Nykøbing Mors.
Kom ind og få bestilt billetter til kampene og vær med til at skabe en fantastisk kulisse om de vigtige kampe.
Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.
 
Program for hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena lørdag den 10. december 2016
  • Kl. 16.30: Kampen mod GOG Håndbold starter
  • Kl. 18.00: Dagens menu:  Stor julefrokost med alt dertil hørende
Underholdning i hallen hvor Cecilie og Mads synger for os under julefrokosten. Efterfølgende fortsætter festen på Nightclub & Bar OSCAR på Havnen i Nykøbing Mors, hvor der vil være musik og underholdning hele natten.

Billetsalg til kampen mod GOG Håndbold starter onsdag d. 30. november kl. 12.00
Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er torsdag d. 8. december kl. 12.00
 

 

© 2016 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp