Copy
Vis denne e-mail i din browser
Velkommen til hjemmekamp i 888ligaen mod TTH Holstebro onsdag d. 23. november kl. 18.30 i Thy Hallerne.
Søndag aftens tv-kamp mod topholdet fra Aalborg Håndbold blev desværre til et klart nederlag efter en afslutning på kampen, hvor Aalborg Håndbold kom alt for let til deres scoringer. Vi haltede efter topholdet igennem det meste af kampen, men så stort et nederlag som på 17-27 var absolut ikke nødvendigt.

Næste hjemmekamp gælder det så igen et af rækkens tophold når TTH Holstebro kommer i Thy Hallerne. Vores kommende træner Søren Hansen fungerer jo som bekendt som assistenttræner for TTH Holstebro, så et kæmpestort velkommen skal der lyde til ham, som vi alle sammen glæder os meget til at stifte nærmere bekendtskab med i de næste sæsoner. Det bliver endnu en svær opgave for Mors-Thy Håndbold, der skal spille op til sit allerbedste for at hive point ud af opgøret med sidste sæsons sølvvindere fra Holstebro. Kampen bliver også til et gensyn med to af vores ”egne spillere” Jac Karlson og Jonas Porup som nu begge gør en rigtig god figur i TTH Holstebro.

Men vi har før drillet de store hold på vores hjemmebane, så mon ikke der kan lure en overraskelse onsdag aften i Thy Hallerne.

Kom ind og få bestilt billetter til kampen og vær med til at skabe en fantastisk kulisse.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.

Husk at være med til at skaffe endnu flere medlemmer til Erhvervsklubben. For hvert medlem I kan henvise til os er der en kontant afregning på kr. 3.000,- som fratrækkes jeres kontingent for næste sæson.
 
Program for hjemmekamp i Thy Hallerne onsdag den 23. november 2016
  • Kl. 16.30: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 16.45: Dagens menu:  Stort fiskebord sponseret af Hanstholm Fiskeauktion og tilberedt af Hotel Hanstholm.
  • Kl. 17.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 18.30: Kampen mod TTH Holstebro starter
Billetsalg til kampen starter onsdag d. 16. november kl. 12.00
Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er mandag d. 21. november kl. 12.00

Vi forventer mange mennesker i hallen og dermed pres på billetsystemet, så bestil dine billetter i god tid!

 
© 2016 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp