Copy
Vis denne e-mail i din browser
Velkommen til hjemmekamp i 888ligaen mod Randers HH søndag d. 18. december kl. 15.00 i Thy Hallerne.
Yes! Endelig kom den længe ventede sejr onsdag aften. Foran en feststemt publikum i Jyske Bank Mors Arena kæmpede, sled og fightede hjemmeholdet sig til en velfortjent sejr på 29-25 over gæsterne fra TM Tønder. To meget vigtige point kom ind på kontoen og ikke mindst blev der tanket stor optimisme og selvtillid inden de næste meget spændende kampe inden jul.

Lørdag gælder det jo GOG Håndbold i Jyske Bank Mors Arena med efterfølgende julefrokost for Erhvervsklubbens medlemmer.  Har I ikke fået bestilt billetter til denne kamp, så kom ind og få det gjort - HUSK sidste tilmelding til spisning er i dag kl. 12.00.

Efterfølgende hjemmekamp er i Thy Hallerne søndag d. 18. december imod Randers HH. Endnu en ualmindelig spændende og afgørende kamp hvor vi for alt i verden igen skal have 2 point ind på kontoen. Randers HH er som oprykkere til Ligaen kommet igennem første halvdel af turneringen med to sejre og dermed en placering helt i bunden af rækken.  Vi skal have fyldt Thy Hallen op, så bundholdet fra Randers HH ikke får et ben til jorden i vores sidste hjemmekamp i 2016.

Kom ind og få bestilt billetter til kampen og vær med til at skabe en fantastisk kulisse om den uhyggelig vigtige kamp.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.

Rigtig god jul og godt nytår ønsker vi alle vores fantastiske medlemmer af Mors-Thy Håndbold Erhvervsklub.
 
Program for hjemmekamp i Thy Hallerne søndag den 18. december 2016
Kl. 13.00: Dørene til VIP Loungen åbnes
Kl. 13.15: Dagens menu: Helstegt okse-striploin, kinakål, bagte gulerødder og grønkålspesto, flødekartofler, cæsarsalat med kylling og brød croutoner.
Kl. 14.15: Interview med cheftræner Jan Paulsen
Kl. 15.00: Kampen mod Randers HH starter

Billetsalg til kampen starter fredag d. 9. december kl. 12.00

Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er fredag d. 16. december kl. 12.00
 
© 2016 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp