Copy
Vis denne e-mail i din browser
 
Program for hjemmekamp i Thy Hallerne onsdag den 22. marts 2017
Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.

Lad os få fyldt hallen op endnu engang og giv drengene den uvurderlige hjælp fra tribunerne, som er så vigtig for dem og som de elsker overalt på jorden.

Onsdag d. 22. marts gælder det så Århus Håndbold i Thy Hallerne. Århusianerne kæmper indædt for at nå op på en af de 8 slutspilspladser og vil selvfølgelig komme med alt hvad de overhovedet kan i det spændende opgør onsdag aften.

Euforien fortsætter for Mors-Thy Håndbold. Endnu en sejr i HC Midtjylland i den runde hal i Herning. 9 kampe i træk uden nederlag i 888ligaen - enestående fantastisk og uden sidestykke den vildeste præstation i mands minde. Slutspilspladsen er rykket tættere og tættere på og er nu med 5 kampe tilbage et absolut opnåeligt mål.

Velkommen til hjemmekamp i 888ligaen mod Århus Håndbold onsdag d. 22.marts kl. 18.30 i Thy Hallerne
  • Kl. 16.30: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 16.45: Dagens menu:  Oksesteg med grønkål/spidskålscoleslaw med daddelcremedressing. Stegte rodfrugter, kartofler og skysauce
  • Kl. 17.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 18.30: Kampen mod Århus Håndbold starter
Billetsalg til kampen starter mandag d. 13. marts kl. 12.00.
Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er mandag d. 20. marts kl. 12.00.
© 2017 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp