Copy
Vis denne e-mail i din browser
7. april 2017
 
Velkommen til de to kommende slutspilskampe i 888ligaen mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag d. 22. april kl. 18.30 i Thy Hallerne og mod Ribe-Esbjerg HH lørdag d. 29. april kl. 18.30 i Jyske Bank Mors Arena.

Nu starter vi snart på de fantastisk spændende slutspilskampe.

Spændingen stiger dag for dag før de vanvittige spændende kampe. Holdet har trænet intensivt og med masser af gejst og humør i de seneste dage siden sidste kamp i grundspillet i Tønder onsdag aften d. 29. marts. Drengene oser af selvtillid efter den flotte 6. plads og kan slet ikke vente med at komme i gang med slutspilskampene.

Men det er så sandelig ikke kun spillerne der glæder sig. Alle vi der følger Mors-Thy Håndbold er også ualmindelig spændte på vores kun anden slutspilsdeltagelse i historien.

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til de to sidste hjemmekampe i slutspillet imod hhv. de forsvarende danske mestre Bjerringbro-Silkeborg og den formodet svageste modstander i vores pulje Ribe-Esbjerg HH.

”Kom så Blå - lad os så få sat det slutspil i gang”

Vi har i Erhvervsklubben som tidligere nævnt valgt, at der til de tre ekstra hjemmekampe i slutspillet også er mad og drikke som der plejer. Der vil jo helt naturligt være en ekstraudgift til disse arrangementer, og dermed færre penge vi kan overføre til Mors-Thy Håndbold. Derfor har vi åbnet op for en mulighed for, at de som ønsker det, kan betale for maden i bookingproceduren ved med et ekstra klik at betale kr. 200,- pr. billet. Der skal selvfølgelig lyde en kæmpe stort tak til alle medlemmer, der vil støtte ekstra op om klubben med denne betaling.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.

Program for hjemmekamp i Thy Hallerne lørdag den 22. april 2017
  • Kl. 16.30: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 16.45: Dagens menu: Grillpølser med kartoffelsalat og Islagkager til dessert. Pølser sponseret af Tican, Islagkager sponseret af Premier Is, øl og sodavand sponseret af Thisted Bryghus og kildevand sponseret af Handest VVS, Thisted.
  • Kl. 17.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 18.30: Kampen mod Bjerringbro-Silkeborg starter
Program for hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena lørdag den 29. april 2017
  • Kl. 16.30: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 16.45: Dagens menu: Lasagne m/ salat, flutes og smør
  • Kl. 17.45: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 18.30: Kampen mod Ribe-Esbjerg HH starter
Billetsalg til kampene starter mandag d. 10. april kl. 12.00

Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller!
Bemærk! Sidste tilmelding til spisning er:
Bjerringbro-Silkeborg: Torsdag d. 20. april kl. 12.00
Ribe-Esbjerg HH: Torsdag d. 27. april kl. 12.00
© 2017 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp