Copy
Vis denne e-mail i din browser
Der har sneget sig en fejl ind i indbydelsen til kampen mod Aalborg Håndbold.
Billetsalget starter onsdag d. 2. november kl. 12.00
31. oktober 2016

Velkommen til hjemmekamp i 888ligaen mod Aalborg Håndbold søndag d. 13. november kl. 19.00 i Jyske Bank Mors Arena.
Desværre blev det til et træls nederlag til HC Midtjylland lørdag eftermiddag i Thy Hallen. Efter en fin 1. halvleg og stillingen 15-15 med 15 minutter tilbage af kampen, vendte kampen helt og et 7 måls nederlag var en kendsgerning. Op på hesten igen og næste kamp er en spændende tv-kamp mod Aalborg Håndbold. Selvfølgelig igen en vanskelig kamp mod topholdet fra Aalborg, men bolden er rund og alt kan ske i håndbold. Rammer vi dagen kan vi sagtens drille topholdet, og hvis I kommer i hallen og laver en masse larm og gør alt for at stemningen kommer i top, venter der måske en stor overraskelse. Kampen vises direkte på TV2 Sport søndag aften kl. 19.00, men kom nu alligevel i hallen og bak op om de lokale helte.

Kom ind og få bestilt billetter til kampen og vær med til at skabe en fantastisk kulisse om tv-kampen.

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen i Danmarks bedste Erhvervsklub - fundamentet for Mors-Thy Håndbold og lokalområdets bedste netværk. Sammen er vi stærkere.
Husk at være med til at skaffe endnu flere medlemmer til Erhvervsklubben. For hvert medlem I kan henvise til os er der en kontant afregning på kr. 3.000,- som fratrækkes jeres kontingent for næste sæson.

Her til sidst har vi lige en stor bøn til alle vores medlemmer!
Hvis I af en eller anden grund bliver forhindret i at komme til kamp og spisning, og I har bestilt billetter til kampen, vil I så ikke godt være så venlige at give besked til Johannes på kontoret om, at I ikke kommer alligevel.
Det koster desværre mange penge for os, når I ikke kommer til kampene. I lørdags til kampen mod HC Midtjylland er det anslået kr. 6.000,- vi mister pga. medlemmer der ikke dukker op til spisning - og det er jo penge vi i Erhvervsklubben meget hellere vil give videre til Mors-Thy Håndbold. Så tænk lige over det næste gang I bliver forhindret - på forhånd mange tak.
 
Program for hjemmekamp i Jyske Bank Mors Arena søndag den 13. november 2016
  • Kl. 17.00: Dørene til VIP Loungen åbnes
  • Kl. 17.15: Dagens menu:  Farsbrød, stegte kartofler, to spændende salater, sauce, flutes og smør
  • Kl. 18.15: Interview med cheftræner Jan Paulsen
  • Kl. 19.00: Kampen mod Aalborg Håndbold starter
Billetsalg til kampen starter onsdag d. 3. november kl. 12.00.
Ved bestilling af billet inkl. spisning: Vær opmærksom på, at du har vinget spisning af på hver enkelt billet, du bestiller! Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er fredag d. 11. november kl. 12.00
© 2016 Mors-Thy Håndbold A/S


Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp