Copy
Nieuwsflash van de Sportpraktijk!
 
View this email in your browser

Teamwork makes the dream work!

Vorige week mochten we in onze Sport- en Manuele praktijk onze 10.000ste unieke klant registreren. Daar zijn we best fier op! De gedachte dat we hebben kunnen bijdragen aan de revalidatie van zoveel mensen sterkt ons om iedere dag het beste van onszelf te blijven geven. Bedankt voor het vertrouwen! Daarnaast zetten we even graag in op onze andere peilers voor individuele sporters, sportclubs en bedrijven.
Kom verder kennismaken tijdens onze clinics rond lichaam, geest en gezonde voeding in de maand mei!

Bedrijf in de kijker! 
In onze ogen zijn medewerkers van bedrijven allemaal atleten die dagelijks toewerken naar topprestaties. Ipcos koos voor de Sportpraktijk om zijn medewerkers in beweging te zetten.
Ipcos on the move >>
Redcord training
Kom bij ons in de touwen hangen! Een uiterst efficiënte "total body" work-out voor elke sporter, individueel of in groep door één van onze gespecialiseerde kinesitherapeuten. Interesse?
Redcord, ook voor jou! >>
Body - Mind - Food
Ook in mei kan je in de Sportpraktijk terecht voor 3 inspirerende clinics:
11 mei - stabilisatietraining
18 mei - gezonde voeding
26 mei - fit in je hoofd
Inschrijven? klik hier >>
 Wist je dat...

Team Duel-Sportpraktijk tijdens de Levensloop 8.964 euro verzamelde in de strijd tegen kanker!!

Nogmaals dank aan alle sponsors, lopers en wandelaars alsook aan Dries Mertens, Niels Albert, Jasper Stuyven, Karel Geraerts, Bjorn Ruytinx, Nils Schouterden, Timmy Simons, Pau Quemada, Lieselotte Van Lindt, de spelers van OHL, Standard AHZ, B&B security voor de prachtige prijzen en geschonken truitjes! 
 
Geldenaaksebaan 329, 3001 Heverlee

Copyright © 2016 Sportpraktijk, All rights reserved.