Copy
View this email in your browser

Meer dan ooit staan we voor jou klaar!


Fysiek en mentaal welbevinden gaan hand in hand. Daarom breiden we ons team uit met Klinisch- en Sportpsychologen Zara Van de Ven en Lynn De Block.
Ook Miet Leijssen blijft beschikbaar voor mental coaching & loopbaanbegeleiding. 
Het spreekt voor zich dat het afgelopen jaar voor heel wat mensen een serieuze uitdaging was en verschillende nieuwe challenges met zich meegebracht heeft. Op fysiek vlak zagen we diverse blessures ontstaan: daarom geven we een stevige korting voor de Physimax-screening onder het motto: 
 gezond en verantwoord sporten! 

Met nog meer aandacht voor een totaalaanpak, zowel in functie van herstel als preventie, en omdat ons brein een heel grote impact heeft op fysieke klachten en het optimaliseren van prestaties, breiden we ons team graag uit om jou optimaal te ondersteunen!
Welkom Lynn en Zara!
Zara begeleidt topsporters uit verschillende disciplines. Zo werkt ze al jaren als vaste sportpsycholoog bij Volleybalclub Haasrode- Leuven. Ook begeleidt ze individuele atleten (atletiek, gymnastiek, triathlon, tennis, badminton, schaken,....) om het maximale potentieel uit zichzelf te halen.
Ook mensen met onder andere fibromyalgie, depressie, chronische pijnklachten, eetstoornissen en angst kunnen bij haar terecht!
Lynn De Block is sportpsycholoog en werkte reeds samen met Jef Brouwers binnen SV Zulte Waregem.
Ze hecht zelf veel belang aan een gezonde levensstijl en focust op mensen die graag hun prestaties willen optimaliseren of moeilijkheden ondervinden en daardoor minder goed functioneren.
Verder werkt ze in de relatie tussen speler en coach of ouder naar een optimale wisselwerking. 
Als jeugdspeler of scholier ben je bij haar aan het juiste adres in het kader van faalangst en het juist zetten van doelen.
 
Miet coacht, traint en inspireert sporters en mensen in het bedrijfsleven om met meer focus in het leven te staan. Ze begeleidt je in het vinden van de juiste mindset door het versterken van veerkracht, verscherpen van focus, neerzetten van prestaties, verhogen van zelfvertrouwen. Aan de hand van lezingen  en workshops inspireert ze groepen met haar 'motivational shot's'.
Boek hier je gratis kennismakingsgesprek >>
  • Wil je weten hoe je je eigen doelen (sport-werk-privé) scherper kan stellen? Of heb je nood aan meer structuur om effectief doelen te kunnen bepalen?
  • Twijfel je op belangrijke momenten aan jezelf of verlies je je focus tijdens jouw wedstrijden?
  • Heeft stress een ongezonde impact en beïnvloed dit jouw normaal functioneren? Kruipt stress in je kleren?
  • Staan je gewoonten een gezonde levensstijl in de weg en wil je hier meer inzicht in krijgen?
  • Zoek je voor jouw talentvolle jongeren in de club een sportpsycholoog om ook de mentale trainingsspieren te trainen?
Jongeren, volwassenen en teams kunnen bij onze professionals terecht voor: angst, stress, burn-out, omgaan met verlies, eetstoornissen, veerkracht, zelfvertrouwen, prestatieverbetering, jobonzekerheid, concentratie en focus. 
 
  • Beter presteren door gericht te trainen op basis van een professionele bewegingsanalyse?
  • Wil je de echte oorzaak van jouw blessures blootleggen? 
  • Ga je graag na hoe efficiënt je getraind hebt en wil je je trainingsproces objectiveren?
Met Physimax screenen we jouw lichaam en gaan we op zoek naar links-rechts verschillen, verhoudingen tussen de gewrichten, tekorten in mobiliteit en verbeterpunten op het vlak van stabiliteit, kracht en techniek. 
Je voert onder begeleiding een aantal oefeningen uit terwijl de 3D-camera alle bewegingen analyseert. Nadien maakt onze Personal Trainer jouw programma op maat in een sessie van 30 minuten.
 
Boek nu en krijg 40% korting! >>
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Sportpraktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp