Copy
Gratis try-outs, myofasciale therapie en aanbod groepslessen @Sportpraktijk
View this email in your browser

Eén jaar in Researchpark Heverlee!

Het is intussen één jaar geleden dat we onze eerste behandelingen en sportbegeleidingen deden in de "nieuwe" Sportpraktijk aan de Geldenaaksebaan. Ondertussen zijn we volop bezig met de verdere uitbouw van ons aanbod. Naast extra groepslessen richten we graag jouw aandacht op myofasciale therapie voor behandeling van chronische en acute pijn. Voor de bedrijfsmensen in het Researchpark zetten we onze deuren open op 30 september!

Werk jij in het Researchpark? 
Op vrijdag 30 september organiseren we in de Sportpraktijk een middag met gratis try-out sessies (oa Pilates, Redcord,...) en een hapje en drankje gemaakt door topchef Kevin Gijsembergt (Fringale). Van harte welkom!
Schrijf in voor gratis try-outs! >>
Myofasciale therapie
Heel wat pijnstillers worden overbodig; zowel acute als chronische pijn als gevolg van het verkeerd functioneren van spieren zijn behandelbaar! Meer weten?
Minder pijn? Lees & deel het artikel >>
Yoga lessenreeks - start op 6/10
Leer luisteren naar je lichaam en breng geest en lichaam in balans. Wie regelmatig yoga beoefent gaat zich mentaal rustiger voelen en fysiek werken aan soepelheid, kracht en stabiliteit. Doe je liever Pilates? Stuur een mail naar info@sportpraktijk.be!
Inschrijven? klik hier >>
Wist je dat...

Team Sports.Tech-Sportpraktijk de Researchrun voor de tweede keer op rij won!! 
Met 3 teams in de top 10 was onze 2de deelname een succes. Proficiat Hans, Kjell, Michael (Winning team), Hannes, Jurgen, Wim (Managers team) en Dennis, Koen, Stijn (Therapeuten team)! 
Copyright © 2016 Sportpraktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp