Copy
Bike Back to School | Bike Safe to School | Word Riksja-chauffeur!
Bekijk deze mail in uw browser
Jackson, run bike to kindergarten

Bike Back to School

Ik ga naar school en ik neem mee ... Mijn fiets natuurlijk!
Redenen genoeg om met je kinderen naar school te fietsen; avontuur beleven, ervaringsgerichte verkeerseducatie, niet alleen banden oppompen maar ook opbouwen :) ...
En dan spreken we nog niet over het positieve effect op de gezondheid en het milieu.
Naast kwalitatieve kinderfietsen (vanaf 80 euro) kan u bij ons ook terecht voor hippe fietstasjes, vrolijke fietsbellen en andere fietsaccessoires. Denk je erover na om je kroost naar school te brengen met de bakfiets? Huur dan eerst één uit ons uitgebreid huuraanbod of schrijf je in voor Start 2 Bakfiets.
Lees meer

Bike Safe to School

Verlies de veiligheid niet uit het oog. Ook voor kleurrijke fietshelmen, verlichting fluoricerende gadgets en hesjes kan je bij ons terecht.
Ben je leerkracht of verkeersouder? Denk dan eens aan onze educatieve activiteiten. We leren kinderen van het 6e leerjaar banden stoppen, ondersteunen scholen bij de organisatie van het grote fietsexamen en geven fietslessen aan kinderen of jongeren die moeite hebben met het fietsen.

I.s.m. Parko agb

Lees meer

Word Riksjachauffeur!

Heb jij onze riksja's al gespot? Op diverse evenementen, trouwfeesten en andere festiviteiten vervoeren wij mensen op een originele manier: met de fietstaxi! Waarschijnlijk wil jij er wel graag eens mee vervoerd worden, maar lijkt het je ook een aangename bijverdienste om zelf met de fietsen te rijden? Dan horen we dat graag! Schrijf je in en wij contacteren jou bij het eerstvolgende evenement. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Ben je niet vrij of willen de benen even niet mee? Geen enkel probleem, we houden zelf ook graag onze kuitspieren in topvorm!
Lees meer
Copyright © 2016 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.