Copy
Start to Bakfiets | De testkaravaaan | Vernieuwd fietsnetwerk
Bekijk deze mail in uw browser

Start to bakfiets!

Mobiel wil iedereen op de fiets! Dus ook jonge kinderen en hun ouders. En dit op een veilige en comfortabele manier. Lijkt het jou onbegonnen werk? Schrijf je dan in voor onze workshops "Start to Bakfiets" en laat jezelf overtuigen van het tegenovergestelde: Fietsen met kinderen is niet alleen plezierig voor kinderen, maar ook voor hun de ouders! 
Lees meer

De testkaravaan komt er weer aan!

Vandaag vertrok onze vrachtwagen richting Ieper met 83 elektrische fietsen, 4 vouwfietsen, 5 elektrische bakfietsen, 4 fietskarren en 2 klassieke stadsfietsen. Want ook in 2016 zullen werknemers van verschillende West-Vlaamse bedrijven de kans krijgen om diverse alternatieve vervoersmiddelen te testen. Op die manier wil de provincie West-Vlaanderen naast trein, bus, tram en carpooling ook het fietsen sterk promoten. 
De testkaravaan houdt dit jaar halt bij minstens 27 bedrijven, waarvan Stad Ieper en het OCMW van Ieper de eersten zijn. Wij wensen alle deelnemende werknemers alvast veel plezier met onze fietsen! 

 

Lees meer

Vernieuwd
fietsnetwerk

Westtoer startte begin oktober 2015 met de vernieuwing van het fietsnetwerk West-Vlaanderen. Sinds paasmaandag zijn de nieuwe kaarten beschikbaar! Bestel ze online of koop ze aan bij ons voor 8 euro per kaart. 
Dankzij de opfrissing van het netwerk kan je ook vanaf Mobiel gemakkelijk je fietsroute uitstippelen, want:
We hebben voortaan ons eigen knooppunt! 
 
Lees meer
Copyright © 2016 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.