Copy
Autovrije zondag | Vrijwilliger gezocht |
Ervaren trekfiets
Bekijk deze mail in uw browser

Bezoek het fietsdorp op autovrije zondag! 

Aanstaande zondag (18/09) is het weer zo ver, de Kortrijkse binnenstad wordt volledig autovrij gemaakt. En daar zijn wij fietsers natuurlijk niet rouwig om. Dit jaar wordt de Grote Markt omgevormd tot een heus fietsdorp. Kom naar ons infopunt voor het stadhuis en wij wijzen je de weg naar alle mogelijke fietsactiviteiten. Of je nu gezinsfietsen wil testen, een tweedehandsfiets wil (ver)kopen, op een gekke fiets wil rijden of wil sleutelen aan je fiets, op autovrije zondag kan het allemaal.
Voor de allerkleinste waaghalzen is er een fietsparcours voorzien, waar minifietsertjes hun kunstjes boven kunnen halen. Neem dus zeker je (loop)fietsje(s) mee!
 
Lees meer

Vrijwilliger gezocht!

Wist je al dat Mobiel tal van fietsactiviteiten organiseert? Zou jij hier graag een steentje aan bijdragen? 

We zijn op zoek naar iemand die onze lesgeefster kan ondersteunen bij het geven van fietslessen aan volwassenen of herstelcursussen aan kinderen. 
Naast een vrijwilligersvergoeding ontvang je tonnen appreciatie van de kandidaten, je dagelijkse beweging, en met een beetje geluk een straaltje zon!

Neem contact op met onze lesgeefster voor meer informatie of stuur ons een mailtje met wat je voor ons zou kunnen betekenen.
We kijken er alvast naar uit om met jou samen te werken!

 

Lees meer

Trekfiets met ervaring

De zomervakantie is achter de rug, voor velen een moment van afkicken. Wie al eens met de fiets op trektocht gaat, kent het fenomeen wel; het laatste reisverslag is afgewerkt, het fotomateriaal is gesorteerd en verwerkt, je bent de krampen, het zweet en de oncomfortabele nachten vergeten... Wat nu?
Je volgende fietsbestemming stukje bij beetje inplannen kan soelaas brengen. Routeboekjes doorbladeren, het web afschuimen naar die - net een tikkeltje lichtere - fietsbroek, het vliegtuig, de trein of een veerboot boeken, ...
En misschien is het ook tijd om een trekfiets mét ervaring aan te schaffen? Onze ex-verhuur fietsen worden na een aantal jaar in verhuur aan voordelige prijzen verkocht. 
Prijzen vanaf 500 euro (afhankelijk van leeftijd fiets en accessoires)

Lees meer
Copyright © 2016 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp