Copy
Super Shopping Kortrijk | Mobiel & Parko
Bekijk deze mail in uw browser

Super Shopping Kortrijk

De eerste wollige sjaals, warme mutsen en waterdichte handschoenen beginnen terug boven te duiken. De terrasjes lopen leeg, maar niet getreurd er blijft voldoende te beleven in Kortrijk. november is namelijk de maand bij uitstek om aan shoppen te doen! Na het succes van vorig jaar is er ook in 2016 "Super Shopping Kortrijk". Wie zijn aankopen doet bij de deelnemende handelaars tussen 1 november en 6 december verzamelt loten. Hoe meer loten je verzamelt, hoe meer kans op de hoofdprijs van 10.000 euro!
Ook Mobiel behoort tot de deelnemende handelaars en bovendien kan je in november bij ons terecht voor een uitverkoop van kwalitatieve ex-verhuur fietsen, waaronder een aantal elektrische damesfietsen. Hou onze website en/of facebookpagina in de gaten om als eerste een fiets te reserveren!

Lees meer

Mobiel & Parko verzorgen uw fietsparking

Zou het niet leuk zijn als je je fiets overal kon stallen zonder zorgen? Misschien blijft het een droom voor jou, maar misschien ook niet. Want … wij willen je stem horen! In opdracht van Parko agb plaatsen en onderhouden wij fietsenstallingen in Kortrijk. Maar wie weet er nu beter, waar er nood is aan (extra) fietsenstallingen dan; de fietser zelf?! Neem contact op en doe een voorstel. Na grondig onderzoek en in samenspraak met Parko creëren we misschien wel meer parkeergelegenheid voor uw fiets, in uw buurt.
Lees meer
Copyright © 2016 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp