Copy
Winterverkoop | Vacature | Wijziging huurprijzen
Bekijk deze mail in uw browser

Laatste kans om te genieten van de winterkortingen!

Nearly New bikes aan topprijzen. Waarom kiezen voor Nearly New?
Elk jaar voorzien wij de testkaravaan van nieuwe kwalitatieve elektrische (bak)fietsen. De fietsen worden gedurende twee weken uitgetest door verschillende West-Vlaamse bedrijven. Zo wil de provincie West-Vlaanderen duurzaam woon-werk-verkeer stimuleren. Werknemers die na de testfase overtuigd zijn van het fietsen, krijgen op het eind van het jaar de kans om de fiets aan te kopen. Maar, niet iedereen heeft het budget om een dure fiets aan te schaffen en sommigen verkiezen nadien toch nog de auto, of kiezen voor het openbaar vervoer. Een deel van de uitgeteste fietsen komen dus terug naar hun veilige thuishaven: Mobiel.
Mobiel zorgt gedurende het jaar voor het onderhoud en de herstellingen aan de fietsen en na hun thuiskomst worden ze extra in de watten gelegd om dan te verkopen aan ... JOU! 
Lees meer

Vacature
boekhouding & personeel

Psst... Heb je het al gezien in de Streekkrant? We zijn op zoek naar een boekhoudkundig wonder met kennis van personeelsadministratie om ons team te versterken. 
Uitgebreide informatie kan je hier lezen of download de vacature als pdf.
Solliciteren kan nog tot 15 januari, wees er dus snel bij en misschien mogen wij je binnenkort in ons team verwelkomen!

Lees meer

Wijziging huurprijzen

Binnenkort zullen onze huurprijzen stijgen. De wijzigingen kun je vanaf 01/02 bekijken via deze link . Alle fietsen die nog vóór 1 februari worden gereserveerd kunnen wel nog worden gehuurd aan het oude tarief. Reserveer dus nu al je tandem voor valentijn, je trekfiets voor deze zomer, of een Riskja voor je trouwfeest.

Copyright © 2017 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.