Copy
Word jij onze nieuwe collega?
Fietsmarkt Sint-Jan | Agu GO Regenkledij
Bekijk deze mail in uw browser

Mobiel zkt m/v met ...

Een neus voor fietsparkeren!
Die bovendien stevig op het zadel zit, niet bang is om het stuur in handen te nemen en met de voeten vastberaden op de trappers staat.
De geknipte man of vrouw om ons team te vervoegen is een allrounder die zowel administratieve, commerciële en technische feeling bezit, maar die vooral veel affiniteit met en interesse voor fietsen in de stad heeft. Gezien het om een leidinggevende functie gaat, is het ook aangewezen dat de kandidaat ervaring kan voorleggen met het leiden van een groep.
Om vlot te communiceren met bepaalde leveranciers is een goede kennis van het Frans gewenst.
Lees meer

Fietsmarkt Sint-Jan

Fietsen verkopen, kopen, herstellen en uittesten. Op zaterdag 7 mei, wordt het poortgebouw V-tex omgetoverd tot een heuse fietsmarkt!
Naast het kopen en verkopen van tweedehands fietsen kunnen jonge kinderen leren fietsen zonder steunwieltjes en ouders kunnen op hun beurt allerlei bakfietsen uittesten. Wie eerder technische ambities heeft kan bij de medewerkers van Fietskeuken, De Kringloopwinkel of Mobiel terecht voor een initiatie "fietsen herstellen".
Op de fietsmarkt kan je ook gewoon iets gaan drinken en genieten van de animatie van Lieve Zusjes Stoere Broers!
Wij zullen er zijn, jullie toch ook?

Lees meer

Agu GO Regenkledij

Bescherm jezelf tegen regen en wind met de kleurrijke regenkledij van Agu Go. Water- en winddicht maar niet zweetdicht, want de kledij laat waterdamp door en voorkomt zweten. Aankopen aan introductieprijs is niet meer mogelijk, maar druk deze nieuwsbrief af en geniet van 10% korting op uw aankoop in de winkel
Gedaan met de saaie regenbroek, die al even bedroevend is als het gure regenweer. Met een beetje verbeelding blijft het lentegevoel ook bij minder zonnig weer aanwezig.
Lees meer
Copyright © 2016 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.