Copy
Nihola bakfietsen | Testkaravaan voor inwoners | Elektronische Ecocheques
Bekijk deze mail in uw browser

Mobiel, officiële verdeler van Nihola

Goed nieuws voor de trouwe fans van Nihola!
De snelle en wendbare bakfietsen van Deense makelij waren reeds meerdere jaren een vaste waarde in ons huuraanbod, maar vanaf nu kan je de fietsen uit het gamma van Nihola ook kopen bij Mobiel. Wie op hun website de voordelen van de Nihola bakfietsen gaat lezen, zal al snel overtuigd zijn van deze lichtgewichten die niet aan veiligheid inboeten dankzij het sterke frame! Ontdek de verschillende modellen zoals de Family, de 4.0 of de Flex en kom voor meer informatie of een testrit naar onze winkel.
Lees meer

Na de Testkaravaan voor bedrijven, nu ook ...

Wie zoekt die vindt, wie test die wint! 
Met haar nieuwe campagne "De testkaravaan komt naar jouw gemeente!" wil de provincie West-Vlaanderen zijn inwoners een duwtje in de rug geven om meer te fietsen. Binnenkort kunnen de inwoners van Veurne, Kortemark en Vleteren gedurende twee weken gratis fietsen uittesten. De beschikbare testvloot wordt door Mobiel geleverd en bestaat uit 20 elektrische fietsen, 3 elektrische bakfietsen en 2 vouwfietsen. Wil je weten wanneer jij aan de beurt bent, raadpleeg dan deze kalender. 
Woon je in Veurne? Schrijf je dan nu alvast in via deze link.

Lees meer

Elektronische Ecocheques

Binnenkort verdwijnen de Ecocheques.
Heb jij al een A+++ koelkast, LED-verlichting, kruidenplanten met een biolabel en weet u ook niet meer wat gedaan met uw ecocheques? 
Koop eens een fiets! 
Wij aanvaarden ecocheques op de aankoop van fietsen, fietsonderdelen of herstellingen op uw fiets.
Lees hier wat u allemaal kan aankopen met ecocheques.

Lees meer
Copyright © 2017 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.