Copy
Mobielfiets in Afrika | Tandem + picknick |
Fiets, step of trottinette?
Bekijk deze mail in uw browser

Een Mobieltrekfiets in Afrika!

Wie met het idee speelt om op fietsvakantie te vertrekken heeft vast al opgemerkt dat je budget hiervoor aardig kan oplopen! Greet Delaere (foto) trok met een Mobiel-trekfiets naar Afrika en bewees het tegendeel. Het was haar eerste fietsvakantie, maar aan haar enthousiasme te horen zal het zeker niet de laatste zijn. Vanuit Egypte vertrok ze voor een tocht van maar liefst 6000 fietskilometers doorheen het Afrikaanse continent. Ze doorkruiste Soedan, Ethiopië, Kenia en Oeganda om na 4 maand vanuit Rwanda voldaan terug naar België te keren.
“Van esthetisch naar sportief, het was een aanpassing, maar eens ik aanvoelde hoe vlot de fiets reed, was de klik snel gemaakt!”
Al vanaf 120 euro kan u drie weken op reis met onze kwalitatieve trekfietsen (Stevens). Vraag een offerte aan en wij berekenen uw prijs. Wees er snel bij, de zomer van 2016 is bijna volgeboekt!
Lees meer

Tandem + PickNick =

Een hele organisatie?
Nee hoor! Wist je dat het mogelijk is om een tandem te huren en daarbij een picknick te reserveren?
Mobiel werkt hiervoor samen met At Bothino in Avelgem en Nic & Nikki in Kortrijk.
Je kan al een ontbijtpakket reserveren vanaf 10 euro!
Je reserveert je pakket bij de picknick service en komt alles ophalen bij Mobiel.

   0476 23 74 04 (Evie)
   0485 64 84 93 (Elien)


056 72 09 62
Lees meer

Fiets, step of trottinette?

Is deze fiets zijn pedalen kwijt? Of is het een step? Onze huursteps of beter gezegd kickbikes zijn jammer genoeg nog niet zo modieus als de kickbikes die Kortrijkzaan Dries ontwerpt, maar wie het kickbiken graag eens wil ervaren kan bovenstaand exemplaar huren vanaf 9,75 euro!
 
Lees meer
Copyright © 2016 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.