Copy
Elektrisch fietsen | Koopzondagen | Stationsproject
Bekijk deze mail in uw browser
Getuigenis Ludwig Dupon, deelnemer Elektrisch Fietsen

Elektrisch fietsen... ben jij nog mee?

Aan het succesverhaal van de elektrische fiets wordt nog elke dag verder geschreven. Maar ben jij nog mee? De speed pedelec (de snelle elektrische fiets) is aan een opmars bezig, de wetgeving werd aangepast en meer en meer fabrikanten ontwikkelen een eigen type elektrische fiets. Wie geen kaas gegeten heeft van sensoren, motoren, voltages en wattages geeft al snel de moed op. 
Wij hebben deze winter echter niet stilgezeten en werkten aan een heuse update van onze kennismakingssessies elektrisch fietsen. Naast een fietstocht met verschillende types elektrische fietsen, waarbij tal van praktische tips en advies worden gegeven, besteden we nu ook meer aandacht aan valpreventie en diefstalpreventie en krijgt u nadien een infobrochure mee.
Wil jij net als Ludwig deelnemen aan onze kennismakingssessies elektrische fietsen? Schrijf je dan in voor 1 van onze gratis sessies, elke vrijdagnamiddag vanaf 13u30, of mail naar educatie@mobiel.be voor een afspraak! 
Lees meer

Fietsonderhoud op koopzondag!

Kom je zondag met de fiets naar centrum Kortrijk voor de koopzondag?
Laat je fiets dan even nakijken bij onze fietsenmakers! Ga op het Schouwburgplein op zoek naar de bakfiets van Mobiel en onze medewerkers. Met wat verse olie aan je ketting, je remmen correct afgesteld en je banden voorzien van verse lucht, kan je fiets er weer helemaal tegen. 
Verder is er ook één elektrische fiets per koopzondag te winnen en zal de ganse binnenstad autoluw zijn.

Lees meer
Simulatie tijdelijke inrichting stationsomgeving

Stationsproject Kortrijk

De voorbereidingswerken voor het stationsproject Kortrijk gaan van start op 20 maart 2017. Naar aanleiding van de heraanleg van het Stationsplein worden de fietsstallingen er op 16 maart verwijderd. Zorg dus dat je je fiets tijdig weghaalt anders zijn wij ons genoodzaakt deze te verwijderen.
Maar niet getreurd, na de werken kunnen jullie gebruik maken van een ruime overdekte fietsenstalling met plaats voor maar liefst 1000 fietsen!

Lees meer
Copyright © 2017 Mobiel vzw, Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze e-mail omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp