Copy
View this email in your browser

Vi hoppas att våra befintliga och blivande kunder och samarbetspartners har fått en riktigt bra start på hösten. Om du har missat vårt populära seminarium om personliga värderingar och engagemang, så har du en ny chans i november.

Boosta motivationen och öka engagemanget med 27%!
Gallup påstår att endast 16% av medarbetare i Sverige är engagerade på riktigt i sina jobb. 73% är oengagerade och 11% aktivt motarbetande. Kan det vara sant? Forskning sedan 30 år visar att medvetenhet om personliga värderingar har en stor positiv påverkan på engagemanget i arbetet. Hur väl känner du till dina egna värderingar - och dina medarbetares? 
 


Personliga värderingar driver engagemang

Utforska och upptäck din personliga värdegrund med hjälp av kartläggnings-verktyget ValuesOnline. I vår återkopplingsprocess blir dina egna livsberättelser tydliga och du får en ökad förståelse för vad som är riktigt viktigt för dig och varför, vilka dina drivkrafter är och vad du får energi av och engagemang att sträva mot. Att lära känna sig själv på ett djupare plan visar sig mer och mer nödvändigt för att leda andra i dagens och morgondagens organisationer. Vi vill följa dem som är trygga, tydliga och trovärdiga.

Kanske är detta nästa steg för dig, din arbetsgrupp, ditt företag?

Välkommen till ett seminarium om värderingar där du får ett smakprov på verktyget ValuesOnline och en möjlighet att börja utforska din egen personliga värdegrund. Mer praktisk information om hur du fyller i din meningskarta via nätet kommer vid anmälan.
 
Arbetsmiljöverket larmar om ökande ohälsotal och vill med en uppdaterad arbetsmiljöföreskrift lyfta arbets-givarens ansvar för den sociala och organisatoriska arbetsmiljön. Med engagerade medarbetare kommer vi långt i arbetet mot en mer hälsosam arbetsplats! 
Citat från kunder som arbetat med verktyget ValuesOnline

"Programmet var nyttigt för min ledningsgrupp och samtliga medlemmar har kommit betydligt närmare varandra, eftersom vi vet mer om varandra, så enkelt är det!" Joakim Fond, VD Hydac.

"Det blev tydligt för mig att det är viktigt att utgå från mina värderingar, viktigare än jag trott. Det har därmed blivit lättare att fatta beslut och lättare att vara tydlig. Jag har också ökat mitt mandat genom att vara tydlig och orädd. Det är tydligt att allt hänger ihop. Att det inte längre handlar om att spela en roll. Jag har fått bättre självkänsla både i yrket och privat genom att jag tagit tag i saker. Jag har tydligare fokus på målen, bättre struktur i tankar och planering. Jag får mer gjort, mindre snack – mer verkstad." Kommunalpolitiker.

 

Möt Agneta Lundgren, kommunikolog, ledartränare och coach, som får människor att nå längre än de trodde var möjligt. Hon bidrar till att individer och grupper får tillgång till sina resurser och sin potential för att uppnå önskade mål. Agneta ser att träning ger resultat!

Möt kommunikologen och klättraren Carina Vinberg, kvinnan som drömde om att bestiga Matterhorn – och lyckades! Som förändringsledare får hon individer och team att skapa engagemang, kraft och energi som ger en tydlig riktning mot gemensamma mål.
 
After Work       onsdag   9/11 kl 17.30 (seminarium 18.00-20.00)
Before Work    torsdag 10/11 kl  07.30 (seminarium 08.00-10.00)

Kungsholmstorg 10, 1 tr.
(Allez! vid dörren) 

Ta gärna med en vän/kollega. Ange namn och mailadress i anmälan.
Vi bjuder på kaffe/dryck och frukt.
Anmäl dig här!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Framgångare · c/o Allez! Agneta Lundgren Ledarskap AB · Ålbergavägen 20 · Bandhagen 12451 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp