Copy

På Framgång

April 2022

Första onlinekursen klar!

Vill du vässa dina kunskaper och förmågor i ledarskapet men har svårt att hitta tiden för det? 

Vi känner själva igen oss i utmaningen att boka upp oss på datum och tider som passar andra. Nu ger vi dig möjligheten att ta del av vårt utbud när helst det passar dig! Så vi har skapat onlinekurser som är hjärnvänliga! Där vi lär ut värdefull kunskap om hjärnan som vi tycker att alla borde ha och som underlättar livet för oss själva och dem vi jobbar med.

Den första kursen som finns tillgänglig är Hjärnvänliga möten, som omfattar en modul om hjärnan och sedan tre moduler som handlar hur vi kan tänka och göra före, under och efter våra möten. 

Andra kurser som ligger i pipeline är Hjärnvänlig feedback och Hjärnvänlig coaching. Vi har även fått önskemål om Hjärnvänligt ledarskap och Hjärnvänlig konflikthantering. Kom gärna med förslag på kurser som du vill se i vårt utbud!

Om du klickar på länken här nedanför får du en gratis checklista som du kan använda när du planerar ett möte. I kursen lär du dig varför det blir hjärnvänligt!

Vill du ge någon kursen i påskpresent? Om du köpen den under april månad får du den till vårt
introduktionspris!

Ja, jag vill ha checklistan!
Läs mer om kursen

Den Engagerade Ledarens Dag

- Framgångare tipsar - 
Skriv in den 24 maj kl 15.00-18.00 i kalendern och gör dig redo för den Engagerade Ledarens Dag.
 
Stratvise, som är ett nätverk av erfarna managementkonsulter, bjuder in till sin årliga tradition, där de tillsammans med deltagarna lyfter fram värdet av ett resultatfokuserat och engagerat ledarskap!
 
På agendan står bl.a.:
  • Förmedla vad det innebär att vara engagerad ledare och ha en trusted adviser.
  • Vad skapar Trust/Tillit/Förtroende
  • Säkerhet ur ett managementperspektiv.
Välkommen med din anmälan här
Carina har börjat samarbeta som associerad partner i Stratvise, ett nätverk av expertis som erbjuder ett flertal utbildningar och kurser inom bland annat ledarskap, organisation och digitalisering. ”Detta kommer bli spännande, utmanade och lärorikt. Jag ser bland annat fram emot att arbeta som coach, ledartränare och kunna dela vårt arbete med värderingar i ännu större utsträckning och sammanhang.”

COVID-19 changed the future of work.
Are You Ready?

  • Gillar du sunda kommunikationsmönster?
  • Skapar du sunda relationer?
  • Verkar du i sunda organisationer och kulturer i vår nya normala värld?
I vår nyaste bok, som just släpptes, skriver Carina tillsammans med 9 affärscoacher och kollegor om hur covid-19 förändrade framtidens arbetsplatser. ”Changing Conversations for a Changing World”, Vol 2. Författarna delar med sig av ambitioner, möjligheter och bästa praxis, exempel och modeller.
 
Du kan titta på boksläppet där Carina berättar om sitt kapitel vid ca 57 minuter.

 
Titta på boksläppet

Value.Online - det händer mycket kring verktyget

Vill du vara med och samskapa vår nya plattform?

Under våren lanserar Point of Value – i samarbete med oss – en helt ny plattform dit vi bjuder in kunder, forskare, IT-utvecklare, HR-medarbetare och andra som är intresserade av innovation inom området individ-, team- och organisationsutveckling ur ett värderingsperspektiv till att samskapa nya processer, verktyg och produkter som möter framtidens behov. En plats för nyfiket och effektfullt samskapande.

Är du intresserad av att delta i ett två timmars Value.Lab och tänka högt kring detta tillsammans med oss? Klicka på länken och skicka ett mail till oss där du beskriver varför du skulle vilja delta, vilket perspektiv du representerar och på vilket sätt du tror att du skulle kunna bidra.

 
Jag är intresserad


EFTERLYSNING: Junior Digital Market Manager

För att stärka teamet i samband med lanseringen av Point of Values plattform, söker vi någon som på deltid kan utveckla, implementera, spåra och optimera våra digitala marknadsföringskampanjer. Den här personen bör ha ett starkt grepp om aktuella marknadsföringsverktyg och strategier och kunna leda integrerade digitala marknadsföringskampanjer från idé till genomförande.

Omfattningen är 6-8 timmar per vecka och arvodet ska faktureras.

Har du någon i ditt nätverk som passar in? Hör av dig via länken, så tar vi kontakt och berättar mer.

 
Junior Digital Market Manager


Vill du göra egen video?

- Framgångare tipsar -
I ett betalt samarbete med Stockholm Pixelhouse vill vi rekommendera kursen i att filma som proffs med mobilen. Man får lära sig om utrustning, ljus och ljud, hur man planerar en film och publicerar på olika plattformar. Textning och en massa annat matnyttigt och med en Facebook-grupp där man kan få feedback på sina filmer, ställa frågor och dela erfarenheter. Live Q&A-sessions också mellan varven där kursledaren svarar på frågor. 

Just nu har Stockholm Pixelhouse en gratiskurs i 5 delar, som du kan anmäla dig till om du klickar på länken nedan.

 
Jag vill gå gratiskursen!

GLAD PÅSK!

Som vanligt vill vi skicka med något som kan bidra till skratt. Klicka på bilden så länkas du till Aftonbladet och den här fina påskhälsningen!
 
Framgångare är ett samarbete mellan två ledartränare, grupputvecklare och coacher, som delar visionen att människor är framgångsrika i livet i allmänhet och arbetslivet i synnerhet. Läs mer på www.framgangare.se
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Framgångare, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp