Copy

April 2019

 • Rookvrije generatie
 • Kantinecommisie
 • Padel
 • Toptennis bij TCU
 • Groot onderhoud
 • Voorjaarcompetitie
 • Enquete
 • Voorjaarsafsluiter
Sportterrein T.C. Uitgeest
vanaf 5 april rookvrij op speeldagen/momenten van de jeugd.

 
T.C. Uitgeest is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 5 april de stap naar een rookvrij sportterrein op de speeldagen en –momenten van de jeugd. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt T.C. Uitgeest iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.  

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, bestuursleden, vrijwilligers, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. 

Vanaf 5 april zijn wij rookvrij tijdens speeldagen/momenten van de jeugd. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree, het terras en de andere plekken binnen ons sportterrein, zijn rookvrij.

We hopen dat je je, net als T.C. Uitgeest, sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via
bestuur@tcuitgeest.nl

Kantine- commissie
 

We hebben met de gemeente gesproken over de sluitingstijden van onze kantine. We hadden 24 dagen ontheffing aangevraagd en voor 12 dagen goedkeuring ontvangen. Dit houdt in: de kantine sluiten om 1:00 i.p.v. 24:00 uur. De ontheffing is verleend voor 6 competitiedagen en 3 vrijdagenavonden en 3 zaterdagavonden tijdens het Lange Meer toernooi en de clubkampioenschappen.
Omdat de gemeente aangeeft te zullen handhaven vragen we hierbij uw medewerking. Bij voorbaat dank hiervoor.   
Op 1 april (geen grap) is de eerste paddel ladder competitie begonnen. 
19 koppels gaan de onderlinge strijd aan voor het kampioenschap. Doe je nog niet mee, geen probleem. Geef je snel op via de padelladder app en je stroomt vanzelf in.
 

Groot onderhoud


Even een dikke pluim voor bovenstaande vrijwilligers, zij hebben weer keihard gewerkt om het park er weer netjes bij te hebben liggen voor de competitie, en er komt nog meer.....

TOPTENNIS
BIJ TCU


Ons zaterdag gemengd team komt dit jaar uit in de HOOFDKLASSE. Na het behaalde kampioenschap vorig jaar zijn zij dit jaar ingedeeld in de hoofdklasse.

Team bestaat uit;
 • Tim Kloosterman 
 • Chris van Oploo
 • Aruna Brouwer
 • Catlin Lubbers.

Thuiswedstrijden zijn op: 13 april , 11 mei  en 18 mei   Aanvang 13.00
Op 11 mei thuis tegen Assumburg 1 nodigen wij speciaal onze jeugd uit om het team te zien spelen en
aan te moedigen onder het genot van een gratis ijsje.

Voorjaars- competitie


Afgelopen weekend hadden wij een goed bezochte openingsdag met ’s middags de wedstrijdclinics.
Komend weekend gaat de competitie van start met primaweersverwachtingen.
Wij wensen alle deelnemers een sportieve en succesvolle en vooral gezellige competitie toe.
Graag de nodige aandacht voor onderstaande wijzigingen.
Belangrijke wijzigingen voor het invoeren van uitslagen
Als gevolg van de introductie van het nieuwe wedstrijdformulier en de meerjaren KNLTB ledenpas zijn er enkele belangrijke wijzigingen voor aanvoerders met betrekking tot het invoeren van uitslagen, namelijk: 
 • De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte (dus niet op basis van actuele rating) op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. In het wedstrijdbulletin 2019  vind je op pagina 17 een overzicht van de afwijkingen voor het opstellen van teams. 
   
 • De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl. Dit kan via een smartphone, tablet of een computer (in het clubhuis).

   
Opstelling in dubbelcompetities
 • In een aantal regiocompetities was men voorheen gewend om in dubbelcompetities met een vaste partner (2x met dezelfde partner) te spelen. Als gevolg van de harmonisatie van de regelgeving is dat met ingang van 2019 niet meer toegestaan en wordt er in alle dubbelcompetities gespeeld met wisselende partner.
   
 • In een vier partijen dubbelcompetitie moeten de spelers per ronde op afnemende speelsterkte opgesteld worden. Ronde 1 (met partij 1 en partij 2) staat los van ronde 2 (met eveneens partij 1 en partij 2). 

   
 • De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, vóór het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren. 

Enquete
 


In deze maand april ontvangt u vanuit het bestuur per mail een link naar een enquete, waarmee wij de mening van onze seniorleden over verschillende onderwerpen willen peilen. Met deze informatie willen wij ons beleid en activiteiten verbeteren en dus daar waar nodig bijsturen.

Vorig jaar is er een jeugd-enquete gehouden, waarbij de respons 40% was. Zo’n hoge respons maakt dat de enquete een voldoende representatief beeld geeft van wat er onder de leden speelt en waar wij als bestuur ook echt wat mee kunnen doen.

Met 10 minuten van uw tijd, kunnen wij ook op zo’n hoge respons bij de senioren komen. Alvast bedankt voor het invullen.

Afsluiting voorjaars- competitie


ZONDAG 2 JUNI
AFSLUITING VJC

Op deze laatste voorjaars-competitiedag sluiten 
wij  deze af met een gezellige middag.
Kampioenen worden gehuldigd en er is Muziek en Lekker Eten.

RESERVEER DEZE DAG ALVAST.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TCUitgeest · Waldijk 2 · Uitgeest, NH 1911 MJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp