Copy

Mei 2019

  • Langemeer
  • Omgang sanitaire ruimtes
  • Jeugd en Padel
  • Jeugdonderlinge
  • Padel
  • (Vies)peuken
  • Clubkampioenschappen
  • Voorjaarscompetitie
  • Padeltraining

Langemeer 2019
Dit jaar bestaat de vereniging 70 jaar en het WEA WheelersLangemeerdubbel toernooi 50 jaar hier zullen speciale activiteiten voor worden georganiseerd. Zo zal er op 14 september 2019 een feestavond worden georganiseerd voor seniorleden met partner. U krijgt daar persoonlijk bericht van. Reserveer deze datum alvast in uw agenda! De inschrijving voor het WEA Wheelers Langemeer dubbeltoernooi is ook al geopend, schrijf u snel in het gaat een week worden om nooit te vergeten!

Onze club bestaat uit heel veel vrijwilligers die dagelijks op het park aanwezig zijn. Om ons tennispark er verzorgt uit te laten zien wordt er door deze vrijwilligers veel werk verricht. Het is dan ook niet leuk om van de schoonmaaksters te horen dat de douches en wc’s besmeurd worden. We laten even in de midden met wat voor spul! Het gebeurt niet wekelijks maar wel te vaak! We hopen dat u begrijpt dat wij dit als bestuur niet tolereren. Dus hierbij een oproep aan allen: spreek elkaar hier op aan of meldt het anders aan een bestuurslid en kinderen horen niet te spelen in de kleedkamers!

Dank voor uw medewerking.

Jeugd Padel training
De trainers van TCU organiseren voor de jeugd 4 Padel lessen in de laatste weken voor de zomervakantie. Aansluitend hierop, mag iedereen die deelneemt aan de lessen gratis mee doen aan de eerste Padel clubkampioenschappen van Uitgeest!
De lessen worden vanaf maandag 17 juni gegeven op:
Maandag 15.00-17.00
Dinsdag 16.00-17.00
Woensdag 17.00-18.00
Donderdag 16.00-17.00
Vrijdag 15.00-19.00
De kosten voor de lessen zijn 35,-
Opgeven kan door een mail te sturen naar trainers@tcuitgeest.nl of door een watts app berichtje te sturen naar Perry of David. Vermeld daarbij wel de tijd waarop je zou kunnen trainen

Jeugdonderlinge
Vanaf woendag 22 mei is de inschrijving geopend voor de leukste tennisweek van het jaar, de NUWEA & Wheelers Jeugdonderlinge 2019. Het thema van dit jaar staat geheel in het teken van ons 70 jarig jubileum, ‘Celebration time’! We gaan er een groot feest van maken. Inschrijven kan tot zondag 30 juni via www.toernooi.nl

Het mooie weer komt eraan en dan is het zeker de moeite waard om eens de padel racket in je handen te nemen en te ervaren hoe mooi deze sport is. De eerste serie van trainingen zijn inmiddels succesvol afgerond door Perry en David. Ook de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen bij de padelkings. Wil jij nu  ook een training stuur dan een mail naar trainer@tcuitgeest.nl en meld je aan. Liever een training van de padelkings, stuur dan een mail naar info@padelkings.nl.


Padelladder.
De lader competitie is in volle gang en inmiddels zijn er al leuke wedstrijden gespeeld. Wil jij nu ook meedoen, dit kan. Download de app van de clubladder op je telefoon en meld je aan. Je krijgt dan via de mail een uitnodiging om een wedstrijd te spelen. In de app staan ook de overige spelregels.

Verhuur padelbanen.
Steeds meer mensen gaan onze banen vinden om een keer padel te komen spelen. Dit kunnen niet leden zijn maar ook bijvoorbeeld een combinatie van leden en niet leden. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden voor de niet leden maar ook voor eigen leden. Niet leden betalen € 5,00 per persoon voor één uur baanhuur en € 2,00 voor hert huren van padel racket met ballen. Leden betalen uiteraard geen baan huur maar betalen ook € 2,00 voor de huur van een racket met ballen.

Clinics.
Clinics worden gegeven door onze trainers, Perry en David. De kosten voor een clinic bedragen 

€ 55,00 voor één uur voor vier personen en, indien nodig, € 2,00 voor het huren van een racket met ballen. Niet leden kunnen éénmalig gebruik maken van deze clinic. Willen zij nog een keer een clinic volgen dan moeten zij € 5,00 pp extra betalen voor de baan.

Ook bestaat er de mogelijkheid om bijvoorbeeld met je bedrijf een clinic ”middag of ochtend” te volgen. Omdat dit maatwerk is gaat dit in overleg met trainers. Geïnteresseerd stuur dan een mail naar padel@tcuitgeest.nl dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

 

De prijzen gelden sinds 17 mei 2019

 

Regionale padelladder
Er komen steeds meer padelbanen in de regio. Onlangs zijn er banen in Heiloo geopend en in Krommenie komen ze er ook aan. De vereniging die padel spelen in Noord-Holland willen op 1 mei starten met een Noord-Holland padelladder. Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? Het werkt heel simpel: 

• Elke 4 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je.
• Je speelt met je vaste partner, alleen de captain meldt zich aan.
• Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
• Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
• Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
• Een uitgebreide beschrijving vind je hier.

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt: 

meld je nu aan 
 

Vragen ? mail dan naar padel@tcuitgeest.nl

Helaas worden er vaak sigarettenpeuken op de grond gegooid of tussen de naden van de tafels gepropt. Gebruik hiervoor een asbak! Staan deze niet op tafel vraag er dan één in de kantine.

Tevens een verzoek aan iedereen om te zorgen dat zaterdagavond alle asbakken zijn geleegd en binnen worden opgeborgen. 
Zo kunnen we de rookvrije generatie met elkaar blijven ondersteunen.

Clubkampioenschappen

Men is al weer druk met de voorbereidingen van de clubkampioenschappen 2019!
Binnenkort hierover veel meer, het belooft een mooie editie te worden. De belangrijkste punten:

Wanneer: 9 t/m 22 september

Spetterende feestavond 70 jaar TCU :
zaterdag 14 september
Tennis/padel-clinic en bbq als afsluiter:
zaterdag 21 september
Wat spelen we:
Tennis: DE,HE,DD,HD en GD
PADEL: beginners,gevorderden.

Afsluiter COMPETITIE 2 Juni:
Kampioenshuldigingen,
BBQ (meld je hier aan)
Muziek.

 
Afgelopen weekend is de voorjaarscompetitie weer hervat. 
Tot heden hebben wij gelukt gehad met het weer en de weersomstandigheden voor 
komende weekend zien er wederom goed uit.

De teamprestaties zijn tot heden wisselvallig, maar gelukkig zijn er nog diverse teams in strijd voor het kampioenschap. 

Graag vragen wij jullie aandacht voor Zondag 2 juni.  
Dan organiseren wij de COMPETITIE-AFSLUITING. 
Alle leden zijn van harte welkom. 
Willen jullie alvast de teamleden informeren en stimuleren om deze bij 
te wonen zodat deze competitie een fantastische afsluiting krijgt. 
Reserveer deze dag alvast  in de agenda.  
DUS ZONDAG 2 JUNI  -  KAMPIOENSHULDIGINGEN / BBQ / MUZIEK  

Verder info volgt binnenkort.

TC-TC UITGEEST. 
 

Inmiddels staan de mooie padelbanen al ruim een half jaar en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Om het plezier te vergroten en steeds beter te worden is het verstandig om trainingen te volgen. Tijdens deze trainingen leer je alles over de technieken en tactieken van de sport. 

Wil jij je spel verbeteren deze zomer? Padel Kings biedt nu een actie aan van 7 trainingen voor €78,75. De 7 trainingen starten op dinsdag 28 mei of vrijdag 31 mei en lopen precies tot de zomervakantie. Aanmelden kan tot 21 mei met een groep of individueel via https://padelkings.nl/tcuitgeest.

Wij hopen je snel te zien op de baan!

Sportieve groet,

De Padel KingsThis email was sent to jeroen@heddes.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TCUitgeest · Waldijk 2 · Uitgeest, NH 1911 MJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp