Copy

Beste <<Voornaam>>,

Feestdag Fenix, 40 jaar

Op 17 juni hebben wij u via een nieuwsbrief geïnformeerd over het programma van deze feestdag. Inmiddels hebben al veel tuinders zich hiervoor aangemeld. Als u dit nog niet gedaan hebt dan is dit nog de kans om erbij te zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juli 2021 via deze link: https://www.tuinverenigingdefenix.nl/aanmelding-feestdag/ 

Let wel even op nadat u op de knop verzenden heeft gedrukt er een melding komt dan uw aanmelding is verzonden (het kan gebeuren dat u een verplichte vraag niet beantwoord heeft en daardoor een foutmelding verschijnt - uw aanmelding is dan nog niet verzonden!)

Mocht u de tekst van de nieuwsbrief over het jubileumfeest nog een keer terug willen lezen klik dan
hier.
Bestuursberichten

Tuinslangen
Hoewel we best wel een nat voorjaar hebben gehad, zijn er toch een aantal tuinslangen gesignaleerd, die langs het tuinpad naar de waterkraan liggen en die niet worden weggehaald, maar blijven liggen. Dat is gevaarlijk.
Het water dat in de tuinslang achterblijft warmt op en kan bij een volgende sproeibeurt legionella veroorzaken. Het RIVM waarschuwt hiervoor op de volgende website: 
https://www.rivm.nl/legionella/legionella-preventie
Laat je tuinslang dus niet liggen, maar haal die na het sproeien weg en laat deze goed leeglopen.


Sanctiebeleid
Het bestuur heeft het sanctiebeleid vastgesteld.  Het beleid zal in de komende algemene ledenvergadering aan de leden worden voorgelegd.


Resultaten tuinschouw
De afgelopen periode zijn de tuinen geschouwd. Verreweg de meeste tuinen waren in orde en deze tuinders vonden dan ook een briefje in de brievenbus met duimpje of een positieve opmerking. Soms werd een aanbeveling gedaan om iets in orde te maken.
Helaas konden niet alle tuinen geschouwd worden omdat de tuin op slot was. Deze 4 tuinders zijn aangeschreven.

Van 8 tuinders liet het onderhoud aan de tuin zeer te wensen over. Deze tuinders zijn aangeschreven dat zij hun tuin in orde moeten brengen. Uiterlijk eind juli worden de tuinen opnieuw geschouwd. Als de tuin dan nog steeds niet in orde is, zal het dagelijks bestuur actie ondernemen.

Van 3 tuinders was de tuin zo slecht onderhouden, dat zij zijn, of binnenkort worden, uitgenodigd voor een gesprek met het dagelijks bestuur.
Copyright © 2021 Tuinvereniging de Fenix. Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp