Copy

Beste <<Voornaam>>,

Bestuursmededelingen AB 492   19 mei 2020
 
Aanwezig zijn: Lia van Balken, Lesley Wesenhagen, Nico Oostindiër, Frits ten Dam, Cor Heijselaar en Johan Last 
 • Peter Rogge heeft zich opgegeven voor de Bouwcommissie. Lex de Kleijn is bereid om hem in te werken. 
 • De uitslag van de digitale algemene leden vergadering is terug te lezen in de eerder verzonden ledenmailing of op onze website - onderdeel: Voor tuinleden --->Digitale Algemene Ledenvergadering.
   
 • Indien de overheid haar planning niet wijzigt, zullen per 1 juli de toiletten en sanitaire voorzieningen weer opengesteld worden. Dan kan er ook weer overnacht worden.
 • Vanaf zaterdag 4 juli wordt weer begonnen met algemeen werk, mits dit vanuit de overheid toegestaan is. De gedachte die we nu hebben is dat het kortere werkbeurten zijn, zonder koffiepauze. Het uitgeven van gereedschap en het verdelen van het werk gebeurt bij de werkplaats, met in achtneming van de 1,5 m afstand. Er zal ter plekke handgel en een rol papier beschikbaar zijn om handen en contactoppervlakken te kunnen ontsmetten. Het groenonderhoud werd/wordt momenteel door vrijwilligers gedaan.
   
 • We willen nogmaals benadrukken dat het niet toegestaan is dat er meerdere mensen gelijktijdig op de tuin aanwezig zijn. Ook hiervoor geldt dat de overheid het niet toestaat dat meerdere personen (die niet onder één dak leven/wonen) bij elkaar verblijven. Vanaf 1 juni heeft de overheid de maatregelen versoepelt. Dan mogen buiten mensen bij elkaar komen als zij 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren.
 • De tuinschouwen zullen in juni weer opgepakt gaan worden.
   
 • Op de parkeerplaats is op sommige plekken nieuw gras ingezaaid; deze plekken zijn afgeschermd met paaltjes. Het zal duidelijk zijn dat deze paaltjes niet weggehaald moeten worden, want dan raakt het jonge gras beschadigd. Wilt u daarom deze afzettingen respecteren?
 • We zien helaas nog regelmatig rommel en troep die achtergelaten wordt bij de ‘marktkraam’, maar ook op andere plekken zoals vlakbij de poort! We vragen u het terrein netjes te houden en uw verantwoording te nemen als het gaat om afvoer van (grof) vuil.
   
 • Het komt voor dat tuinders een hek of ander bouwwerk plaatsen zonder dat daar vooraf toestemming is gevraagd. Indien deze wijziging niet voldoet aan het tuin en/of bouwreglement, dan dient deze achteraf gewijzigd of misschien zelfs verwijderd te worden. Voorkom moeilijkheden en lees voordat u begint eerst aan welke voorwaarden de wijziging moet voldoen. U kunt de reglementen hier en op onze website lezen. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. De bouwcommissie geeft u graag advies.
 • Vanaf dit weekend kan de aanhangwagen weer gehuurd worden. Aangezien Lex Kriger even niet inzetbaar is, moet u contact opnemen met Nico Oostindiër.
  Email:
  tuinennatuur@tuinverenigingdefenix.nl
  Mobiel: 06 2286 3094
  Doe handschoenen aan bij het los en vastkoppelen van de aanhanger of maak de koppeling voor en na gebruik schoon.

   
 • De groencontainer is een groot succes. Zeker nu de milieustraat beperkt is geopend en er wachttijden zijn, doen veel tuinleden hun groen afval in de container. Daardoor is deze snel vol. Om te voorkomen dat er leden zijn die achter het net vissen, heeft het bestuur besloten om de container niet iedere twee weken te legen, maar dat te doen als hij vol is. Uiteraard hangt hier wel een prijskaartje aan. We houden het vastgestelde budget in de gaten.
 
De volgende bestuursvergadering is woensdag 24 juni om 19 uur
 
 
Kijk ook eens op onze Facebook pagina!
Tuinvereniging de Fenix
Copyright © 2020 Tuinvereniging de Fenix. Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp