Copy

Beste <<Voornaam>>,

Bestuursmededelingen AB 495      2 september 2020 

Aanwezig bestuur: Lesley Wesenhagen, Nico Oostindiër, Frits ten Dam
en Johan Last.
Andere aanwezigen: Cor Heijselaar (tuinverhuur), Peter Rogge (bouwcommissie) 

 • De wachtlijst van mensen die een tuin willen op de Fenix is afgelopen maand nóg verder opgelopen; momenteel staan er 76 kandidaten op deze lijst, dit is ongekend!
   
 • Regelmatig krijgen we klachten dat het slot van de hoofdpoort slecht werkt. Voor de poorten zullen daarom nieuwe cilinders besteld worden. Hiermee zouden de problemen met de poort(en) opgelost moeten zijn.
   
 • Het plan is om een AED aan te schaffen. We denken nog na over de locatie waar deze AED moet komen te hangen. We willen aan aantal leden opleiden om de AED te kunnen gebruiken. Als u hiervoor belangstelling heeft, dan kunt u dit kenbaar maken bij het bestuur door een mailtje te sturen naar de secretaris.
  De kosten voor een training zullen gedragen worden door de vereniging. 

   
 • Om de juiste persoon of commissie te benaderen als u vragen of opmerkingen heeft, hebben we een overzicht gemaakt van wie waarvoor verantwoordelijk is. We hopen dat dit u helpt.
  Het overzicht kunt u
  hier downloaden.
 • Er wordt regelmatig te hard gereden op het Fenixlaantje. Dit geldt niet alleen voor auto’s maar ook voor sommige elektrische fietsgebruikers. Men moet zich realiseren dat het een voetgangersgebied is en dat men de snelheid hierop aanpast.

De volgende bestuursvergadering is 30 september

Kijk ook eens op onze Facebook pagina!
Tuinvereniging de Fenix
Copyright © 2020 Tuinvereniging de Fenix. Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp