Copy

Beste <<Voornaam>>,

Meer maatregelen i.v.m. het Coronavirus
 
Inmiddels zijn de toiletten afgesloten. Geen leuke, maar echt wel noodzakelijke, maatregel. Om de leden enigszins tegemoet te komen is de stortplek voor het chemisch toilet aangesloten. Deze kan dus gebruikt worden. Bedenk wel dat deze na gebruik goed gereinigd moet worden.
Ook is de doucheruimte opengelaten, zodat men hier de handen kan wassen. Neem je eigen handdoek en zeep mee.
 
De verschillende watertappunten zullen binnenkort weer aangesloten worden. Let wel op dat de kraan door iedereen aangeraakt wordt. Gebruik dus handschoenen of maak deze voor en na gebruik goed schoen met een doekje.
 
Aangezien de handvatten van het tuinkarretje en de kruiwagens ook punten zijn die iedereen aanraakt en minder goed schoongemaakt kunnen worden, worden deze opgeborgen. De overdraagbare besmetting kan wel drie uur na gebruik zijn.  
 
De oude aanhanger is stuk en kan dus niet worden gebruikt. We gaan die binnenkort repareren.

De milieustraat is gesloten. Hierdoor kan tuinafval niet worden weggebracht. Om de leden toch de mogelijkheid te geven om hun tuinafval weg te kunnen gooien, wordt de groencontainer zaterdagochtend geopend. Bedenk wel dat de container is bedoeld voor klein afval, zoals onkruid of gemaaid gras.
 
Er wordt voorlopig geen algemeen werk verricht. Het zou daarom fijn zijn als tuinders de paden voor of naast hun tuin, schoonmaken. 
Er is daar veel onkruid en takjes en mos op de paden wat verwijderd kan worden.

Namens het bestuur van Tuinvereniging De Fenix,
Frits ten Dam, voorzitter

 
Kijk ook eens op onze Facebook pagina!
Tuinvereniging de Fenix
Copyright © 2020 Tuinvereniging de Fenix. Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp