Copy

Updates van Homey

Apps zoeken is terug, Homey Developer Awards en cadeautips

Zoeken in
Homey App Store 

Op zoek naar die ene app waarvan je de naam niet meer weet? Of heb je een inspiratie boost nodig? De zoekfunctie van de Homey App Store is terug!

De Homey App Store is onderdeel van de Homey website en je 'number 1 go-to' als het gaat om het installeren van apps, apparaten en services. Nu nog leuker én eenvoudiger zodat jij je huis eigen kunt maken met producten van jouw keus. 

 

Homey Developer Awards

De actieve developer community draagt enorm veel bij aan Homey. Zij zijn de mensen die ervoor zorgen dat onze apparaten (blijven) werken. Tijd om hun werk in de spotlight te zetten in de vorm van een tastbare waardering: de Homey Developer Award. 

Om ze te bedanken sturen we een Homey Developer Award naar de Homey Community ontwikkelaars waarvan alle apps samen de 10.000 installaties zijn gepasseerd. De gloeiende regenboogring licht op wanneer iemand ter wereld één van hun apps installeert. Cool, toch?

 

Let it Flow, let it Flow, let it Flow..

Kerst! De tijd van familie, cadeautjes en de beste tijd van het jaar om je dagen thuis door te brengen.

Als je toch die vakantie dagen hebt opgenomen, gebruik ze dan goed en laat je creativiteit eens los op het maken van unieke Flows. :) Of heb je nog wat last-minute cadeau inspiratie nodig? Check dan onze cadeaugids met slimme apparaten die je makkelijk verbindt met Homey. Fijne feestdagen en tot in 2020!

 
facebook instagram youtube twitter
Unsubscribe