Homey Nieuwsbrief

Wat is nieuw in Homey v7.1

Homey v7.1 is vorige week aangekondigd.
Laten we kijken wat er allemaal nieuw is!

Nieuw! Uitgebreide ondersteuning voor Zigbee lampen đź’ˇ
Homey werkt geweldig dankzij de apps gemaakt door fabrikanten en de Homey community. Maar soms is een product zó nieuw dat er simpelweg nog geen app voor is.

Vanaf vandaag kan elke Zigbee-lamp bediend worden met Homey zonder de noodzaak om een app te installeren. Het aanpassen van de intensiteit, kleur en temperatuur is vanaf nu onderdeel van een standaard 'Zigbee' apparaat. Je kunt 'm vinden onder Apparaat toevoegen > Homey > Zigbee 

Het installeren van de toegewijde app heeft altijd de voorkeur omdat deze vaak een bijpassend apparaat-icoon en informatie over energiegebruik bevat. Desalniettemin is de update erg handig voor het verbinden van apparaten die nog niet ondersteund zijn!

Nieuw! Veiligheidsnotificaties🚨
Het maken van Flows is krachtig, maar wat als je rook-, CO- of brandalarm afgaat en je geen Flow hebt gemaakt?

Vanaf nu zendt Homey automatisch een push-bericht naar de Homey-eigenaar met de melding dat er een veiligheidsrisico is. Zélfs als je geen Flow hebt gemaakt.

Je kunt deze meldingen aanpassen onder Meer > Instellingen > Tijdlijn > Veiligheid

Shelly ❤ Homey

Shelly — bekend van haar inbouwmodules — is nu een officiële Homey-partner.

Met een grote diversiteit aan sensoren, inbouwmodules, verlichting en plug & play-apparaten maakt Shelly innovatieve producten voor een betaalbare prijs.

Nu Shelly officieel verantwoordelijk is voor de integratie met Homey is het mogelijk om bestaande & nieuwe Shelly-apparaten toe te voegen aan Homey.

đź”— Ontdek Shelly's producten »
đź”— Leer meer over Shelly & Homey »
 

facebook instagram youtube twitter
Unsubscribe