Copy
View this email in your browser

Tempo Overijse Jeugd

Seizoen 2015 - 2016

Nieuwsbrief 13 april 2016

Zomerstage
De stage tijdens de paasvakantie was een groot succes.  Fijne en leerrijke trainingen, aangename sfeer en een mooie afsluiter in aanwezigheid van gewezen Tempo-jeugdspeler Dion Cools, momenteel aan de slag bij Club Brugge.

Ook deze zomer biedt Tempo een voetbalstage aan.  Van 25 juli tot 29 juli kunnen kinderen geboren van 2002 tot en met 2010 op de Hagaard terecht.  Onder begeleiding van gediplomeerde trainers krijgen zij een gevarieerd programma aangeboden.  Opnieuw staan een Champions League tornooi en een penaltycup op het programma.  Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht via deze link.
Internationaal Duiveltjestornooi (7 en 8 mei 2016)
Tempo Overijse was onlangs de perfecte gastheer voor de Belgische U17 die zich wisten te plaatsen voor de eindronde van het EK dat plaatsvindt van 5 tot 21 mei 2016 in  Azerbeidjan.  We duimen voor deze talentvolle generatie Jonge Duivels en zijn ervan overtuigd dat zij een mooie prestatie gaan neerzetten.

In de tussentijd is er nog meer internationaal topvoetbal te zien in het Begijnhofstadion.  Op zaterdag 7 en zondag 8 mei komen spelertjes uit verschillende Europese landen afgezakt naar Overijse voor ons traditioneel Internationaal Duiveltjestornooi (U8 en U9).  Naast Europese kleppers als Sporting Lissabon, Ajax, Southampton, Tottenham en Celtic tekent ook de hele Belgische top present.  Kom zeker eens een kijkje nemen tijdens dit weekend om een aantal sterren van de toekomst te bewonderen.  Het speelschema en meer info vindt u hier.
Oudercontact
Stilaan loopt het voetbalseizoen  weer ten einde.  Nog enkele competitiematchen, een aantal uitdagende tornooien en de voetbalschoenen mogen voor enkele weken aan de kant.  Tijd dus ook om het voorbije voetbalseizoen te evalueren.  Dit kan tijdens het oudercontact dat plaatsvindt op dinsdag 10 mei 2016.  Afspraken met de trainer van uw zoon of dochter kunnen gemaakt worden via deze link.
Info-avond seizoen 2016-2017
Achter de schermen wordt er reeds stevig werk gemaakt van de voorbereiding van het seizoen 2016/2017 .  Tijdens een ouderavond die plaatsvindt op donderdag 23 juni om 20.30u in het Begijnhofstadion zal alle info worden meegedeeld.  Noteer die datum alvast in uw agenda.
 
Rode Kruis: AED opleiding
Het Rode Kruis is een gewaardeerde partner van Tempo Overijse.  De komende maanden organiseert het Rode Kruis twee AED-opleidingen.  De eerste vindt plaats op 20 april 2016 in de Bosuil , de tweede op 20 mei 2016 in Den Blank, telkens van 19 tot 22 uur.  
Copyright ©2016 Tempo Overijse, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@tempo-overijse.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to alan.pauwels@telenet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tempo Overijse · Bredestraat · Overijse 3090 · Belgium

Email Marketing Powered by MailChimp