Copy
View this email in your browser

Tempo Overijse Jeugd

Seizoen 2016 - 2017
 

Training aangepast of afgelast?  Wat met de wedstrijden? Wij houden u op de hoogte
De afgelopen dagen heeft het gure herfstweer zich goed doorgezet met behoorlijk wat regen. Hierdoor worden vooral de grasvelden getroffen.  Aangezien we deze velden zo veel als mogelijk wensen te sparen, zullen we op bepaalde momenten alle trainingen enkel op het kunstgrasveld laten doorgaan.  De beslissing hiervoor wordt op dagelijkse basis, na een controle van de terreinen, genomen.  
Het is dan ook van belang dat u onze communicatie hieromtrent goed in de gaten houdt.  Bij slecht weer zullen de trainers vanwege de coördinatoren uiterlijk om 15u vernemen of hun training op het voorziene uur kan plaatsvinden, dan wel afgelast of aangepast wordt.  
Tegelijkertijd wordt ook een bericht geplaatst op de website van Tempo Overijse en op onze twitteraccounts.

Twitteraccounts: Indien u deze twitteraccounts volgt, bent u als eerste geïnformeerd:
@P_mees
@tempooverijse

Website: U vindt de afgelastingen via: www.tempo-overijse.be  Vervolgens klikt u op "afgelastingen" en krijgt u onderstaand scherm waarop u dag na dag kan volgen of de training afgelast of verplaatst wordt. 
Er is ook ruimte voorzien voor de mededeling van de algemeen afgelaste wedstrijden, zowel voor onze regionale ploegen (zie "Brabant") als voor onze interprovinciale vertegenwoordigers (zie "interprovinciale").  De beslissing tot algemene afgelasting wordt genomen door de KBVB.  Let wel, de beslissingen voor afgelasting van wedstrijden voor regionale jeugd worden genomen los van de beslissingen rond de interprovinciale jeugd.  Het kan dus best zijn dat tijdens een bepaald weekend de wedstrijden voor de regionale ploegen zijn afgelast, terwijl die voor de interprovinciale gewoon worden gespeeld, of omgekeerd.

Tenslotte is wat de wedstrijden betreft ook nog een individuele afgelasting mogelijk. Dit doet zich voor wanneer er geen algemene afgelasting is afgekondigd, maar de scheidsrechter vlak voor de wedstrijd ter plaatse beslist dat het terrein niet bespeelbaar is.  

We raden u aan om de regeling en communicatie rond de afgelastingen/aanpassingen goed te volgen zodat u geen nodeloze verplaatsing naar Hagaard moet maken.  
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties bij de jeugdwerking aarzel dan niet om ons aan te spreken of te contacteren.  U kan ook steeds terecht bij één van de leden van het jeugdbestuur.  Voor de samenstelling van het jeugdbestuur: klik hier.
Alan Pauwels
Jeugdvoorzitter
alan.pauwels@telenet.be
Steven Allcock
Communicatie
steven.allcock@telenet.be

 
Copyright ©2016 Tempo Overijse, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@tempo-overijse.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to alan.pauwels@telenet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tempo Overijse · Bredestraat · Overijse 3090 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp