Copy
View this email in your browser

Tempo Overijse Jeugd

Seizoen 2016 - 2017
Nieuwsbrief 8 september 2016
Voorstelling jeugdploegen

Naar jaarlijkse gewoonte stellen de jeugdploegen zich bij het begin van het seizoen voor ter gelegenheid van een wedstrijd van het eerste elftal.  Deze voorstelling zal dit jaar op zaterdagavond 17 september plaatsvinden voor de wedstrijd tegen het ambitieuze Berchem Sport.  We zullen die avond al onze jeugdploegen voorstellen alsook onze nieuwe hoofdsponsor voor de jeugd Garage Defrancq.  
Na de korte voorstelling zullen we met al onze jeugdploegen een erehaag maken voor de eerste elftallen van Overijse en Berchem.  De allerkleinsten (U6/U7) zullen samen met beide ploegen het veld oplopen.  

Tempo verwacht dan ook alle jeugdspelers om 19.15 uur,  gekleed in de officële training van de club die ze dit jaar ontvangen hebben.   Ter plaatse zal iedereen van zijn teammanager/trainer het wedstrijdshirt ontvangen want het is de bedoeling om zo het veld op te gaan als blijk van waardering voor het engagement van de hoofdsponsor.  Graag ook  gewone sportschoenen aantrekken.  
We verzamelen achter en naast de hoofdtribune van het Begijnhofstadion.

Uiteraard rekent het eerste elftal nadien op de massale steun van kinderen en ouders tijdens de wedstrijd die zich als zeer spannend aankondigt.  Zoals jullie weten geven de jeugdabonnementen ook gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste elftal.  
22 en 23 oktober 2016: Mosselfestijn
 
Noteer alvast 22 en 23 oktober in uw agenda. Tijdens dat weekend  organiseert Tempo het jaarlijkse Mosselfestijn.  De opbrengst van dit weekend is bestemd voor de jeugdwerking van Tempo.  Daarom een warme oproep om op zaterdag of zondag een lekkere portie mosselen te komen eten.   Helpende handen zijn ook steeds welkom!
Tegemoetkoming ziekenfonds bij betaling lidgeld
 
We herinneren er graag aan dat u bij het ziekenfonds waarbij u en uw kinderen zijn aangesloten een tegemoetkoming kan verkrijgen voor het lidgeld dat u heeft betaald.  
Om van deze tussenkomst te kunnen genieten dient u het hiervoor bestemde formulier te downloaden via de site van uw ziekenfonds.  Vervolgens vult u het formulier in en deponeert het dan in het bakje dat hiervoor voorzien is in de kantine.
Tempo zal dan het lidmaatschap bevestigen op het formulier en na enkele dagen kan u het formulier terug ophalen om te bezorgen aan uw ziekenfonds.  
Aankondiging data Internationaal Duiveltjestornooi
 
Eén van de hoogtepunten in de werking van Tempo Overijse is het jaarlijkse Internationaal Duiveltjestornooi.  De voorbereidingen voor dit grootse evenement zijn intussen opgestart.  We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op 6 en 7 mei 2017 om het jonge talent aan het werk te zien.    
Veteranenploeg van Tempo
 
Naast de eerste elftallen en de jeugdploegen is er ook een veteranenploeg van Tempo actief.  We zijn ervan overtuigd dat er onder onze ouders nog verborgen of minder verborgen talent zit.  Heb je zin om op vrijdagavond een balletje te trappen, kom dan onze veteranenploeg vervoegen.  De matchen vinden plaats op de Hagaard op vrijdagavond om 20u30 of bij een  bevriende ploeg in de onmiddellijke omgeving van Overijse.  
Interesse? Contacteer dan Pieter Hoogewys: pieter.hoogewys@gmail.com of 0476/54.58.22

   
Copyright ©2016 Tempo Overijse, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@tempo-overijse.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to alan.pauwels@telenet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tempo Overijse · Bredestraat · Overijse 3090 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp