Copy
Kære naboer

Husk at tilmelde jer sommerfesten, som afholdes lørdag den 24. august fra kl. 14. Vi vil gerne modtage jeres tilmelding senest på fredag, den 16. august. 

Sommerfest og store legedag!

Kom med til årets sommerfest og mød andre fra Kongelundsparken, leg, spil og drik en kold fadøl eller sodavand. Det plejer at være rigtig sjovt og i år skruer vi op for leg og spil på græsplænen fra kl. 14 - med fælles spisning og musik i telt om aftenen. Der sælges fadøl (Skovlyst) og sodavand. I år skal I ikke lave mad, da vi serverer tortillas med grillet kylling.

- I skal bare medbringe en dessert til fællesbordet.

Derudover er det gratis at deltage :-)

STORE LEGEDAG 

For at gøre STORE LEGEDAG til en succes, opfordrer vi meget til at nogle af jer kommer med en leg, et spil, en andedam, bingobango, en workshop, en konkurrence, en kaffe-/kagebod eller præcis hvad I har fantasi/lyst/evner til. Der vil naturligvis også være børnedisco for de danseglade om eftermiddagen. Skriv i tilmeldingen om du/I vil bidrage med noget :-) 

FODBOLDTURNERING

Traditionen tro vil der være fodboldturnering kl. 15.00 v/ Martin Andersen - så mød op ved boldbanen kl. 14.50 hvis du vil deltage!

TILMELDING

I skulle gerne alle have fået en invitation i postkassen - hvis det ikke er tilfældet, eller hvis den er blevet væk - så skriv jeres tilmelding til Astrid på Facebook / abieringf@gmail.com eller 53731549 - så vi ved, hvor meget mad der skal købes ind.

Vi skal vide: 
- RV eller BV og husnummer
- Antal personer fra husstanden som deltager i middagen
- Om I vil hjælpe med opsætning lørdag kl. 11 eller oprydning søndag kl. 11
- Og hvad I evt. tager med til store legedag på græsplænen (eller i teltet hvis det regner)

Vi glæder os meget - og skriv / ring / SMS endelig hvis I har spørgsmål. 

Sommerlige hilsner
Festudvalget i Kongelundsparken 

Mail: abieringf@gmail.com
Mobil: 53731549

 
Du får denne mail da du har tilmeldt dig Kongelundsparkens nyhedsbrev.

Hvis du ikke vil modtage disse mails fremover, så klik her. Vær opmærksom på at fremeldelse kan betyde du ikke modtager anden vigtig information, såsom infoskrivelser og indkaldelser.

Email Marketing Powered by Mailchimp