Copy

December 2019 
INFOSKRIVELSE 11 2019 - G/F KONGELUNDSPARKEN 

Asfaltering vel overstået 
Efter en stor indsats med mange medgåede timer til mange møder og opfølgninger er asfalteringen af de små stier nu vel overstået. Kegler og udbedring af lunker og mangler udføres forventet uge 49 (dog med forbehold for vejret). Så kan vi glæde os over, at der er mange år til vi skal asfaltere på ny specielt hvis vi også de kommende år løbende udbedrer de revner og sprækker, der uundgåeligt opstår. 


Tak for en god halloween i Kongelundsparken 3. november 
Fra bestyrelsen en stor tak til festudvalget for at lægge tid i at arrangere halloween igen i år. Udover halloween med kager, græskarlamper, ”slik eller ballade”, så var der også en stor og effektiv opbakning til at få plantet ca. 3.000 blomsterløg som vi glæder os til at byde velkommen til foråret.  


Lystræ ved varmecentralen til julen 
Varmecentralen har jo fået lagt solceller og de producerer lystigt strøm (følg evt. produktionen via link på kongelundsparken.dk – højeste produktion var 22. august hvor de dannede 51,83 kWh). Med solcellerne er der ikke plads til juletræet på taget. Derfor er der købt et 8 m højt lystræ, som sættes ved varmecentralen og formentlig kan ses i samme omfang som træet på taget. Derudover er der plantet et grantræ tæt på pumpestationen ved Bryrupvej, da vi kan trække strøm til en lyskæde som vi kan nyde i julemåneden. 


Trykket på det varme vand er justeret en smule 
Vi har haft to episoder, hvor der kun var ét fyr aktivt. Det er fint for dem, der bor tæt på varmecentralen, men ikke super godt for alle andre… så det blev naturligvis håndteret hurtigst muligt! I samme omgang blev vi gjort obs. på, at pumpetrykket kunne justeres en smule op, hvilket også er gjort. Det var tidligere justeret lidt ned mod MIH VVS’ anbefaling, men nu er temperatur og tryk efter bogen. Skulle du fortsat opleve for lidt varme, så er erfaringen til nu, at det så skyldes et forhold i egen bolig. Varmecentralen tilses i øvrigt én gang om måneden af MIH VVS netop så det er ”fagfolk”, der passer den del for os. Hvis det er decideret fejl på kedlerne, så giver MIH VVS besked videre til Weishaupt, der står for driften af gasfyrene.  


Generalforsamling forventes af finde sted 11. marts 2020 
Foreningens årlige generalforsamling vil formentlig finde sted 11. marts. Tid og sted følger. Det bliver formentlig kl. 18 som tidligere. Har du forslag generalforsamlingen skal behandle, så send dem blot til bestyrelsen på info@kongelundsparken.dk. Bestyrelsen har gennem året hørt ønsker om udstyr til træning (måske i stil med det, der findes i Ørestad Syd), tanker om opsparing til fælleshus m.m. Indkaldelse sendes til den e-mailadresse administrator er bekendt med.  


Snerydning og glatførebekæmpelse 
Nu hvor vi nærmer os vinteren er det rart at kunne varme sig lidt ved, at vi stort set altid selv slipper for bøvlet med at feje sne foran og bagved vores hus. En del af aftalen med John Larsson er, at de rydder sne for os – undtagelsen er naturligvis force majeure, så det er en rigtig god idé om din sneskovl ikke er pakket alt for langt væk trods alt. 


Er din brandmur ikke hvid, så køb maling med rabat hos Flügger 
Måske du kan have gavn af den rabataftale med Flügger på Amager Landevej 102 foreningen har? Aftalen kan alle beboere gøre brug af og den giver 20% rabat på alle varer. Nogle få brandmure i Kongelundsparken er ikke helt hvide længere og ejerne bør tage hånd om at male dem snarest når vejret er til det – og her kan maling så købes med rabat. For at opnå rabatten skal du blot oplyse kontonummer 482408 og koden 1234.  


Venlig påmindelse; ingen motorkørsel på stierne 
Der har været et par tilfælde, hvor diverse køretøjer har fundet plads til at køre ind på vores stisystem. Den ene gang skete det ganske kort efter ny asfalt var lagt, hvilket var alt for tidligt for den ny asfalt. Hovedreglen er, at det kun er foreningens faste samarbejdspartnere samt myndigheder, der i særlige tilfælde kan køre ind (hvilket så godt som aldrig sker). Så venligst; som der står på skiltning ved alle indgang så ingen motorkørsel på stierne.  


Nye regler for indsamling af elektronikaffald i Tårnby Kommune 
Vi har i bestyrelsen modtaget nedenstående fra kommunen omkring elektronikaffald: 

Grunden til at vi ikke får afhentet burene er, at der skal sorteres i hhv. Skærme – elektronik under 50 cm – elektronik over 50 cm. 

De næste par dage skal følgende ske: 

  • I får leveret 1 bur til skærme (dette gælder også bærbar pc´er). 

  • Når i har sorteret skærme fra og lagt over i det nye bur, skal I skrive en mail til renovation@taarnby.dk (det klarer John Larsson, bestyrelsen) 

Der vil komme mere information, vedrørende det øvrige elektronik affald. Beklager de gener det måtte have medført. 

Så der kommer et bur mere og vi vil fra bestyrelsens side opsætte skiltning, så de nye regler fremgår ved selve burene.  
 

Rigtig god vinter 😊 

 

Mvh
Bestyrelsen

Du får denne mail da du har tilmeldt dig Kongelundsparkens nyhedsbrev.

Bestyrelsens email: info@kongelundsparken.dk

Hvis du ikke vil modtage disse mails fremover, så klik her. Vær opmærksom på at fremeldelse kan betyde du ikke modtager anden vigtig information, såsom infoskrivelser og indkaldelser.

Email Marketing Powered by Mailchimp