Copy

December 2019
JULEHILSEN 2019 - G/F KONGELUNDSPARKEN 


Kære alle,

Glædelig jul og godt nytår til alle!

Husk når juletræet har tjent sin pligt og I skal af med det, så husk træet blot kan smides i den grønne container til haveaffald. Pynt skal blot være fjernet fra træet, så det kun er det rene træ, der kommer i den grønne container.

Vær flinke også at tage hensyn, når I skal af med pap, papir og anden emballage. Er containerne fyldt, så sæt IKKE emballage ved siden af containerne. Det er dejligt at I er med til at understøtte genbrug, men bliver f.eks. pap vådt, så bliver det alligevel ikke genbrugt. Er containere fyldt, så smid enten jeres emballage i den blå container (eller den nye grønne) eller vent max 14 dage til containerne er tømt og I så kan komme af med det.

Når vi når til nytårsaften, så plejer Kongelundsparken mere eller mindre at blive sprunget i luften 😉 … Det vil være en stor hjælp om I i løbet af 1. januar fejer jeres brugte fyrværkeri op, så her er fint og ryddeligt allerede 1. januar.

Tak for forståelsen – og igen; de bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår! Vi glæder os til i 2020 at fortsætte det gode arbejde og sikre at Kongelundsparken fortsat bliver et mere og mere attraktivt sted at bo med trivsel for beboerne og værdistigning af vores huse (udover almindelig udvikling).

 

Gode hilsner
Bestyrelsen

Du får denne mail da du har tilmeldt dig Kongelundsparkens nyhedsbrev.

Bestyrelsens email: info@kongelundsparken.dk

Hvis du ikke vil modtage disse mails fremover, så klik her. Vær opmærksom på at fremeldelse kan betyde du ikke modtager anden vigtig information, såsom infoskrivelser og indkaldelser.

Email Marketing Powered by Mailchimp