Copy
View this email in your browser

Kære alle sammen

Der er nu kommet en sidste frist, for at tilmelde sig tilbuddet på at få lagt Epoxy på sin altan.
Tilbuddet lander på  kr. 5.000,00 plus moms.

På billedet af Annies altan kan du se resultatet. Det er 5 år siden den blev lavet. Ingen højtrykspuling mere, bare ajaxvand om foråret, vaske gulvet og den står som ny igen. Den er skridsikker da der er blandet noget i epoxyen der sørger for den ikke er glat. :-)

Se tilbud her

Se billede af altan her Grunden til at det er godt at få lavet, er at betongulvet er afleveret  da byggeriet var færdigt, uden en vigtig behandling. Så når det regner, står betonen og suger alt vandet som en svamp. Desværre regner det usandsynligt meget i Danmark i disse år.
Vandet løber ned i armeringen og derefter vil det revne, ikke kun på altangulvet men også nede under på altanloftet.

De vil at gå i gang i juni, såfremt  vi er inde i en tør periode, da dette kræves for at vi får det rigtige resultat.

Som tidligere beskrevet, fjerner de eventuelt maling,samt spartler revner op i altangulvet, det eneste du skal gøre, er at rydde altanen og feje gulvet. Strømmen er den på 230W  :-)

Hvis du ikke har meldt dig til endnu, skal du blot skrive en mail til info@kongelundsparken.dk., så samler vi alle dem, der har tilmeldt sig og vidergiver dem til Firmaet Hewikut Fugefri Gulve kontakt. Jacob Beckmann Rasmussen.

Mvh
Bestyrelsen

Du får denne mail da du har tilmeldt dig Kongelundsparkens nyhedsbrev.

Bestyrelsens email: info@kongelundsparken.dk

Hvis du ikke vil modtage disse mails fremover, så klik her. Vær opmærksom på at fremeldelse kan betyde du ikke modtager anden vigtig information, såsom infoskrivelser og indkaldelser.

Email Marketing Powered by Mailchimp