Nieuwsbrief van Wereldwinkel Nijmegen Dukenburg met de laatste acties, aanbiedingen en nieuwtjes
Bekijk de online versie
Bezoek onze Wereldwinkel in Nijmegen Dukenburg
 

Nieuwsbrief 63, juli 2016

Geluk is hier te koop
Geluk kan je najagen, vinden en verliezen. Maar wat precies gelukkig maakt, verschilt per persoon. Iemand een cadeautje geven of zelf een cadeautje ontvangen, is ook een manier om geluk te ervaren. De Wereldwinkel heeft een groot assortiment cadeaus die geluk brengen of geluk symboliseren.
Nieuws
Met een beetje geluk winnen we
Stem op ons
Hou jij ook van onze eerlijke en duurzame cadeaus? Stem dan op ons in de Verkiezing Beste winkelketen http://www.bestewinkelketen.nl en met een beetje geluk... wint u mooie prijzen en de Wereldwinkel de titel "Beste cadeauwinkel".
Bohemien Fairtrade
Nieuw in ons assortiment: Bohemien Fair Trade
Bohemian Fair Trade is een trendy en duurzaam merk voor bohemian ethnic style tassen, hoeden en sieraden, ontworpen voor de wereldse vrouw met een vrije geest.
Fairtrade gecertificeerd sinds 2005 en handgemaakt door de Maya bevolking van Guatemala met gebruik van natuurlijke en recyclede materialen.

Schoolprojecten
10% van de opbrengst komt ten goede aan de schoolprojecten van Stichting Simbolica waardoor honderden Maya kinderen ieder jaar weer naar school kunnen. Jij een mooie tas, zij een gevulde schooltas!
Lieve kleine bedankjes
meester of juf bedankt
Geluk zit in een klein hoekje
Gelukshoek
Geslaagd? Van harte proficiat met het behalen van je diploma
Mondgeblazen glas uit Mexico
Twinning schalen
Twinning schalen: 20% korting
Twinning is functioneel en decoratief, uit natuurlijke materialen en zorgvuldig geproduceerd. Zo kunt u er bij Twinning Company verzekerd van zijn dat er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen. En dat de makers vooraf een eerlijke prijs voor hun product hebben ontvangen. Nu 20% korting op alle Twinning schalen.
Mondgeblazen glas uit Mexico
Nieuw in ons assortiment: Mondgeblazen glaswerk uit Mexico
Nadat hij de basisschool doorlopen had, ging Juan op zoek naar een baan. Hij vond een baantje in de glasfabriek als hulpje bij hem om de hoek. Omdat hij amper iets verdiende, vertrok hij op zijn zestiende naar de grens met de Verenigde Staten om daar in een glasfabriek te werken tegen beter loon. Binnen een jaar leerde hij het vak van meester-glasblazer. Inmiddels is Juan al meer dan 35 jaar een kunstenaar in zijn vakgebied. Ieder object is door Juan mondgeblazen en is daardoor uniek. De basis bestaat uit gerecycled transparant glas waarin gekleurd glas is verwerkt.
Vierdaagse intocht: Aangepaste sluitingstijd
De 100e editie van de Vierdaagse van Nijmegen vindt van 19 t/m 22 juli 2016 plaats. Op vrijdag 22 juli zijn we gesloten vanaf 13.00 uur. De vrijwilligers van Wereldwinkel Nijmegen Dukenburg wensen alle lopers een faire Vierdaagse. Veel succes!
4daagse
Maandaanbieding juli
15% Korting op rijstnoedels, rijst en curry's. Maak Fair Trade pittig!
Rijstnoedels
Curry
Koopjes jagen
Uitverkoop juni 2016
Onze uitverkoop start op 18 juli en duurt tot 08 augustus 2016.
Kom snel kijken voor een mooi cadeau voor een mooi prijsje. Op = op, dus mis het niet.
Zin in een leuke job?
Kom bij ons werken
Ben jij op zoek naar een leuke en nuttige invulling van je tijd?
Kom werken als vrijwilliger bij dé Fair Trade cadeauwinkel van Dukenburg. Wij zijn met spoed op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Meer info kun je vinden op www.wereldwinkelnijmegen.nl onder Vacatures.
Facebook
Website
Email
Wereldwinkel
Nijmegen Dukenburg
Meijhorst 70-01 A
6537 EN Nijmegen
Tel: 024-3450196


Openingstijden:
ma           13:00u - 17:30u
di t/m vr   09:30u - 17:30u
za            09:30u - 17:00u
zo            gesloten         
Doorsturen naar een vriendAanmelden nieuwsbrief Wijzig uw gegevens | Afmelden 

Email Marketing Powered by MailChimp